Dzony93 368 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cekam odgovor na face-u... ako ne odgovori do sutra pozvacu ga da pitam, mada sve preko 150 je po meni nerealno, za te pare vec ima i preko polovno a dobro da se nadje npr two bros. termignoni itd... Kad bi neko naso presek od two bro'sa mogo bi jedan komsija ovde da ga iskopira u deo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan cena 130 e za ovaj sa slike prve + 40 e ugradnja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavas da ne znas sta je unutra? Prostim recima cev sa rupicama preko nje ide izolacija vatrostalna a preko toga lim i nalepnica i daj 300e. Evo ti kako i sta http://www.youtube.c...ym2BnNA&index=3 A evo jos par slika koga interesuje i ko ne zna sta je u auspuhu nema 10% realne vrednosti unutra ali industrija ipak radi... Dok je fabricki sa komorama i ostalo sasvim druga prica, ako otvoreni lonci kostaju 300e tako gledano fabricki bi trebao da kosta 3000e zbog svih proracuna koji su napravljeni da motor ne gubi na snazi da se smanji buka da se ubiju stetni izduvni gasovi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma znam da je izresetana cevka ko svajcarski sir i izolacija.... a ovaj two bros izgleda prosto u pm i to bi platio neko celih 350 i kusur jura... Sace vidimo dal cika dragon moze da iskopira , mada mislim da se njegov isto dobro cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre, slazem se sa tobom da su aupusi koji nisu fabricki uzasno skupi bez neke potrebe ali nije bas sve tako jednostavno.Fabrika mozda radi proracun ali verovao ili ne i tu ima i po neka greska i nije bas sve tako super uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 3, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj two bro'sa i yoshi , samo je spoljna skoljka razlicita i mozda izolacija ali sve se svodi na isto , da se svaki auspuh rasece (pricam za aftermarket) svi imaju perforiranu cev i izolaciju. Tolko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti. http://www.e-narucivanje.com/ Milos http://forum.bjbiker.../page__st__1020 Sto se tice krila i farbanja tebi je bar lako, ko god popravlja branike moze da ti sredi krilo i samo ga ofarbas u crno kao sto i jeste lakse ne moze... Kako moze nosac kofera da bude fabricki kad motor sam po sebi nema nosac kofera niti kofer, i krs je kad se montira ta shugava ploca samo ruzi motor ali sta je tu je i ja sam morao da montiram istu... pod fabricki sam mislio na kupovni ne da ide sa njim u paketu. To sam pod tim mislio posto sam video vise primera da pojedinci sami vare, isecaju i budze nosace dok nekoga ne ubiju na putu kad im otpadnu bisage.... hvala za informaciju, javicu se verovatno danas jednom dobrom farbaru da vidim na cemu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 4, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 minuta sta mi se desi.... Vozim u krajnu desnu traku posto pu ima 4 trake 2 sa jedne i 2 sa druge strane. I ja sam iso u drugom brzinomjer me jedan klinac iscimao da ne istrci na put, i onda lagano ubrzavam i debil sa starim audi 100 pun sa balvacima se ukljucuje, umesto u levu traku da se ubaci, on pravo na mene skrece i gleda me, a ovi drugi klinci se kidaju unutra od smeha verovatno su hteli da me iscimaju da padnem ili sta vec...jedino me izvuklo to sto sam nabio pun gas, za celih 20 cm mi omasio zadnji kraj ... Promenio April 4, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 4, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Matori nije da hocu da flejmujem,ali ja ovo iskreno nisam pola razumeo.Ovde niti ima zareza,niti se zna koji je padez,znaci katastrofa. Meni ovo izgleda kao neko nabrajanje al da me ****s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Brate prepravio sam text, mnogo sam se iznervirao.Ovo mi se desava u poslednje 2 godine minimum 2 x nedeljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 4, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Shvatam te skroz i ja sam dozivljavao slicne situacije u Beogradu koliko god hoces puta i to na skuteru,a zivo me interesuje koliko ce me stresirati na vecem motoru. Primera radi : od prestrojavanja bez zmigavca,zatim naglog skretanja na mene direktno(mrtav ugao) i tako ti slicni primeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Da slazem se takvih situacija ces po BG-u naci milion, ali najgore mi je kada neko ne postuje znake i pravila voznje i ona se kao jos ljuti na tebe e tada mi dodje da se zaustavim i da mu se nacestitam srecne nove godine stvarno.Ljudi kao da misle posto sam na motoru da sam u startu kriv i bahat, uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ima svega toga, al zato se i mi provlacimo i zavlacimo svuda, tj. dzaramo mece gde ga pece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi idemo li na otvaranje sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sigurno! gde se nalazimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se desava u poslednje 2 godine minimum 2 x nedeljno... Da se iznerviras? Da gresis padeze, lica i vremena? Da pravis greske u kucanju? ili Da ti ne valja tastatura? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel otvaranje 6-og il 20-og? Citam dve neke varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan 20og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da se nadjemo svi sa er6 pre pocetka, pa zajedno da idemo pred skupstinu. Samo predlog bez obaveze Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan eee steta sto niste blize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mi jesmo blizu ali ti nisi @Boro, dobar ti je predlog hahahaa idemo do Trpkovica pa onda skupstina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan eee steta sto niste blize NIsta baki onda,ti i ja po pola kesa,i idemo jednim motorom do bg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam fobiju od putovanja motorom do beograda posle onolke kise kad sam ga kupio do nisa ... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan idemo do Trpkovica pa onda skupstina Sto se mene tice, odlican predlog. Ne ide se raznih stomaka na voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ko je reko da Leo Vince nije dobar auspuh neka dodje do Pirot da mu objasnim slike idu kasnije ili sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...