zodini 1302 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imao sam udes prosle godine sa motorom mada nikakve promene u ciklistici nisam do sada nisam primetio ali sinoc sam se vozao i kada sam pustio ruke sa kormana isti je poceo da se trese levo desno (slappering po engleskim autorima) i kada bih vratio ruku na korman on se smiri i vise ne mrda, da napomenem da u voznji to nisam primetio sa obe ruke na volanu, ali kada sam ih pustio, nezavisno od brzine, volan odmah krece da plese levo desno. Sta bih trebao da proverim i na sta da obratim paznju-centriranje tockova, balansiranje, stegnutost tockova? Primetio sm isto da mi kao malo plese zanji tocak u krivini (kao da mi isklizne podloga) pa cu danas da proverim i caure zadnje viljuske-a pitanjce je da li bi se korman ovako ponasao ako su kojim slucajem caure malo otisle? i da prometalo je keeway superlight kruzerce od 150 kubova koje mi do sada nije pravilo probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 23, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Gumeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gumeeeeeeeeeee Eventualno kriva felga, koju treba cetrirati (ispraviti)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo mog iskustva http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57977.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Mogu biti lezajevi u trouglu viljuske, NA PRVOM MESTU GUME, kufer- ako ga imas pozadi. I ako ti je zadnji tocak nesto fehler moze da se manifestuje na prednji kraj... Ali obicno budu gume, ako mozes, podigni prednji kraj, zavrti tocak i stani sa strane, pa gledaj da li je negde izbacio balon na gumi, gledaj i rastojanje od felne do vrha gume, ili gledaj vrh gume u odnosu na neku ravan u pozadini, ako ima ispupcenja, there's ya problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam kofer, probacu bez njega da vidim sta ce da kaze, otprilike simptomi krecu od pre par dana kada ga namontirah (to mi nije palo na pamet) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma! Balans, pritisak, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem, balansirao sam gumu ali i dalje oscilira levo desne, lezaj se cuje da je otiso... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...