Shonsi 41 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, Potrebna sajla i rucica gasa za CB650Z 1981. Ako neko ima polovnu, novu, kako god. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Imam od cb750f isto godiste rucicu gasa. Da izmerim unutrasnji precniK? Mislim da je za 22mm ali nisam siguran. A sajlu nemam, ako imas buzir idi u Boban-sajle i nek ti naprave. I moja je bila improvizovana sa metalom od luster-kleme, parola snadji se.... Pozz PS Zaboravih: Kad ubacim mere rucice, ako ti odgovara - poklanjam ti. Samo da je nekako preuzmes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je prepravljen u Chopper. Pa je neki pametnjakovic skinuo jednu sajlu, druga postoji. I sad imam problem sa vracanjem shibera na karburatorima. Volan jeste 22mm, ali je jako bitno da da rucica gasa bude za dve sajle! Ako odgovrara, zalivamo pivcetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Volan jeste 22mm, ali je jako bitno da da rucica gasa bude za dve sajle! Ako odgovrara, zalivamo pivcetom Slikacu sutra, meni su bile dve sajle, jedna normalna a druga povratna ili tako nekako. Uglavnom, slikam sutra gde ide sajla i kako izgleda pa postavljam sliku ovde. Moraces jedino da stavis neku oblogu na rucicu (npr. harris silikonsku i sl.), ma uostalom pogledas pa ako ti odgovara - tvoja je. Pivo ne pijem, ali moze da dodje u obzir i sok, nije problem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Da, da to je to. Moze bez navlake nije problem. ;D Aj da vidimo slike, pa da se i nadjemo od nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 24, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti: Ako odgovara - javi se. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan To je to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...