hogarhby 0 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: cb 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gde da se kupe polovni delovi za hondu cbr 125R4??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja ih kupovao u Engleskoj. Ovde su mi cene bile nenormalno visoke. Jedino shto mogu ti pomognem da te spojim sa ljudima koji donose robu sa ebaya pa onda chekash 2-3 nedelje dok ti stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogarhby 0 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: cb 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da mi das broj ili mail bilo bi super!!!Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan eee pa i meni treba broj ili mail...nasao sam na eBAY regler...ali kako da ga kupim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...