nik_sa015 1816 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57377.0 KAO NOV !!! Uzimam drugi motor ! sve informacije na tel 0603253350 PRODATO I konacno je upao V-Strom u garazu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu brate pa ni 3 nedelje,motor je perverzno dobar,a braca pevaju ko simfonijski orekstar svaka preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi ja kupio odmah, ali nisam trenutno u stanju das ga kupim. Koja je cena? imam ja zadnje fuzastere. Za sta bi ga menjao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je uvezen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan reci cenu sve sa two brothersom i zamena ako moze za sta moze imam afriku rd 07 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan U V E Z E N iz USA,North Carolina,nije ukraden,nije sa osiguranja,nije niko zaplakao za njim !!! Ovo kazem jer sam danas imao vrlo zanimljiv poziv na oglas ! Imao je manje ostecenje na repu i ogrebotinu na auspuhu i levom craspadu-craspad zamenjen novim (tu je i stari). Motor je 101% legalan-stotine papira i papirica imam od njega,prelep i stvarno ok ! Cena je 5200 !!! mozda jos malo spustim ako mi naleti povoljan strom pa da ga kupim jbg... Definitivno je jedno-ko prvi dodje sa namerom da kupi ovakav motor-taj ce ga i kupiti. Zamena:V-strom 650 ili 1000,Varadero 1000 ili nesto slicno...NIKAKO R bilo koji... s obzirom da necu biti ovih dana na netu sve informacije na telefon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jul 19, 2010 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Au Dzoni zadnji put kad smo se videli kazes da prelazis na R motore ali sad vidim da si se prdomislio! Ipak ti je Enduro usao pod kozu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...