ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vasa iskustva sa ovom gumom? Planiram da kupim Sirac-a, ili Anakee. Verujem da je anakee bolja guma, ali me interesuje kako se sirac pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1599 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 2049 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam prednju Sirac. Dobra guma, nemam zamerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 16, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Imao Sirac na Africi, nije losa guma - otprilike po suvom je kao Anakee. Ipak, po vlaznom asfaltu, Anakee je neuporedivo bolji (sad imam Anakee). Takodje mislim da Sirac ne postoji u verziji sa radijalnom konstrukcijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 668 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 1400 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vasa iskustva sa ovom gumom? Planiram da kupim Sirac-a, ili Anakee. Verujem da je anakee bolja guma, ali me interesuje kako se sirac pokazao. Anakee bolja kako god okreneš. Jedino je trajnost na strani Siraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...