sszgo 10 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja je svog dilera uredno prijavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja je svog dilera uredno prijavio hahahhaha ma taman posla u tom i jeste problem.Svi oni rade u talu sa policijom pa ces naj.... kako god okrenes!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja je svog dilera uredno prijavio ja sam svog opljackao ;D on ne zna ko je a policiju ne sme da zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Jul 16, 2010 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je i po drugim krajevima ove naše zemlje ovakav transport droge postao popularan. U Beogradu se to odavno radi (često i sa skuterima) na taj način što vozači zamene kacige gde je u jednoj roba a u drugoj novac. Eto vam ideje hehehe. p.s. šteta što ga nisu i upucali, jedino što bi tad policajci zaglavili robiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja je svog dilera uredno prijavio ja sam svog opljackao ;D on ne zna ko je a policiju ne sme da zove A sta si mu uzeo, pare ili gudru?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja je svog dilera uredno prijavio ja sam svog opljackao ;D on ne zna ko je a policiju ne sme da zove A sta si mu uzeo, pare ili gudru?! ;D MOTOR sad ide busom da rastura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...