Jump to content

Moto Zajednica

Voodoo Magik!

Recommended Posts

• Drug član, 1777 postova

Jeb* te, tek sam sad ovo procitao, Zozon mi je rekao pre par dana, ali nazalost nisam stigao da se nakacim na net...

Malo je reci da sam odusevljen i da sad svoj motor volim jos vise, ako je to moguce :lol: . Oni koji me poznaju kazu mi da nisam normalan koliko sam odusevljen svojim motorom... Ali sta oni znaju, ne voze Africu...

Ne umem da pisem i dobro da prenosim svoje misli kao Najzli, ali to i nema potrebe jer je on sve rekao... Ta silueta, taj oblik, jednostavno je pozivnica za udaljene krajeve, avanturu, i borbu sa prirodom...

Kada sam kupovao svoj motor, Luka mi je rekao, koji ce ti to, uzmi neki vise street bike, kad ces ti da putujes u piz*u materinu, budi realan... Tada sam mu rekao, meni samo saznanje da imam motor sa kojim mogu da odem bilo gde ispunjava, to je sprava koja podstice moju mastu i mastanja i mami osmeh svaki put kada sednem na nju... taman i da mi samo stoji ispred kuce, vredi,,, Kada sednem, osecam se ko gospodar sveta, ko osvajac, ma neverovatno...

I tako se ja iskakih ovde, al sta cu, emocije :D

sledeci motor mi je RD03, ali samo da pravi drustvo RD07a :D, da nije sama

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 795 postova
Jeb* te' date=' tek sam sad ovo procitao, Zozon mi je rekao pre par dana, ali nazalost nisam stigao da se nakacim na net...

Malo je reci da sam odusevljen i da sad svoj motor volim jos vise, ako je to moguce :lol: . Oni koji me poznaju kazu mi da nisam normalan koliko sam odusevljen svojim motorom... Ali sta oni znaju, ne voze Africu...

Ne umem da pisem i dobro da prenosim svoje misli kao Najzli, ali to i nema potrebe jer je on sve rekao... Ta silueta, taj oblik, jednostavno je pozivnica za udaljene krajeve, avanturu, i borbu sa prirodom...

Kada sam kupovao svoj motor, Luka mi je rekao, koji ce ti to, uzmi neki vise street bike, kad ces ti da putujes u piz*u materinu, budi realan... Tada sam mu rekao, meni samo saznanje da imam motor sa kojim mogu da odem bilo gde ispunjava, to je sprava koja podstice moju mastu i mastanja i mami osmeh svaki put kada sednem na nju... taman i da mi samo stoji ispred kuce, vredi,,, Kada sednem, osecam se ko gospodar sveta, ko osvajac, ma neverovatno...

I tako se ja iskakih ovde, al sta cu, emocije :D

sledeci motor mi je RD03, ali samo da pravi drustvo RD07a :D, da nije sama[/quote']

tihhhhhh al se sada isk.nja...mene bas potresle tvoje emocije :lol::D..jel se sada lepo osecas ,a druze???

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Ja se zovem Dejan i ja sam Najzliholicar, ako ne napise nesto svakih par dana odmah me kriza hvata. Bravo majstore samo ti pisi i duvaj, ma sta god da koristis to brate razvaljuje!

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

E ovako: Africa moze da se voli, da se vozi ,da se prepjesaci i uzivo da se odsvira !

Ko je slusao TOTO onda mu je Africa dobro znani hit s kraja 70tih!

Nekako dok sam citao"Najzlija", ova mi se pjesma vrtjela po glavi pa vam mogu reci da je prava pozadina za citanje ovakvog stiva!

Citaj i uzivaj!

http://www.youtube.com/watch?v=dt1fB62cGbo&mode=related&search=

ili

http://www.youtube.com/watch?v=-HKYgJpgD1w&mode=related&search=

Eh davno proslo vreme !....dok je gitara bila u modi a ja Glavni na exkurzijama.....

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator
Najzli' date='

Ima da me uvalis u trosak da menjam Teneru za Afriku.....

:redflag: :redflag: :redflag:[/quote']

...sad me kudi, kasnije æeš zahvaljivati... :wink:

najzli

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja