niki0910 1 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Juce prolazim oko 19h pored Eko pumpe u D.Srejovica, vidim Daciju Logan, a na haubi zadnjim tockom podignut motor.Mislim da je u pitanju plavi Fazer. Policija vrsi uvidjaj, nisam video vozaca.Zna li neko nesto o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si mozda video da li je Fazer u streetfighter fazonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Hm..ne bih znao, oterali me policajci, pravili su uvidjaj.Cini mi se da je bio Fazer tamno plavi, ne drzite me za rec, bio je u cudnom polozaju. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan To je kod mene u blizini. Video sam pre 2-3 dana jednog street fighter-a ali nisam bas 100% siguran da je fazer, tamno plavi je bio sa zelenim trakicama na tockovima. Nadam se da je sa deckom sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan zna li se kako je kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...