EasyRider 9 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima. Nazalost nisam mogao ranije da postavim slike na site kluba,otisla mi 2 harda sa kompletnim podatcima. :'( Malopre sam zavrsio jedan deo,pa ako nekoga interesuju slike sa skupa neka klikne na ovu adresu http://www.oldtimer.rs/SLIKE.html .Nadam se da radi.Inace sam susret vec standrdno dobar,stim da moram priznati,ove godine slabije bilo atraktivnih vozila.Ali to nije pokvarilo raspolozenje ucesnika.A da nas nije zeznula kisa u centru grada u subotu,rekaio bih da je sve islo kao po loju.Za sada ovoliko,radim na site-u,pa ako bude josh slika javicu vam!!! Poz svima,i lepo se provedite na skupovima!!! Evo par slika za meze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan respect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 12, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku pohvalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Thnx! Par interesantnih podataka sa skupa.Najstariji motor na skupu Laurin Klement iz 1903 god,a najstariji auto Buick roadster iz 1922 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...