Biker Boy 2807 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazu kako ce biti vreme u subotu ?? uh ja izvadio L tablice nesmem da izlazim van bg-a Neznam ni sam dal da krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 25, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... uh ja izvadio L tablice nesmem da izlazim van bg-a Neznam ni sam dal da krenem otkud ti to da ne smes van BG-a sa L tablom , jedino ogranicenje je da ne smes nikog da vozis na motoru (barem je tako bilo pre 3 god. kad sam ja polagao ) ... dakle vidimo se u Smederevu... :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan otkud ti to da ne smes van BG-a sa L tablom ' date=' jedino ogranicenje je da ne smes nikog da vozis na motoru (barem je tako bilo pre 3 god. kad sam ja polagao ) ... dakle vidimo se u Smederevu... :biker:[/quote'] Zaboravi si. Ne sme da izlazi sa teritorije Bg-a, ne sme da vozi nikoga, ne sme na auto-put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan otkud ti to da ne smes van BG-a sa L tablom ' date=' jedino ogranicenje je da ne smes nikog da vozis na motoru (barem je tako bilo pre 3 god. kad sam ja polagao ) ... dakle vidimo se u Smederevu... :biker:[/quote'] Zaboravi si. Ne sme da izlazi sa teritorije Bg-a, ne sme da vozi nikoga, ne sme na auto-put. Dato je i meni receno ! maskinem L tablice i voziii nece biti ni prva ni zadnja kazna ima se moze se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja da kazem....motor ne registrovan, nemam A, ne vodi se motor na mene....ali sta mi Bog da!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ti si bar riba napucis usne i kjazes mu par lepih reci.... i pusti te sta ja da kazem :roll: ja sam cuo od drugara da na karaburmi kod stare okretnice se okupljaju u subotu oko 10,20-ak motora za smederevo tako da bicu u toj grupici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da to je i meni receno ! ma skinem L tablice i voziii nece biti ni prva ni zadnja kazna ima se moze se Ali rizikujes zabranu na polaganje na 6 meseci, znaci ode cela sezona... Pamet u glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Da to je i meni receno ! ma skinem L tablice i voziii nece biti ni prva ni zadnja kazna ima se moze se Ali rizikujes zabranu na polaganje na 6 meseci' date=' znaci ode cela sezona... Pamet u glavu![/quote'] u jbt,to mi nije rekao :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je i meni receno ! ma skinem L tablice i voziii nece biti ni prva ni zadnja kazna ima se moze se Ali rizikujes zabranu na polaganje na 6 meseci' date=' znaci ode cela sezona... Pamet u glavu![/quote'] nema vise u zakonu zabrane polaganja kad te uvate bez dozvole samo toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam L tablicu i dolazim u subotu pa sta bude neka bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano April 26, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u Subotu svratimo na skup Yoca i ja, na povratku iz Atine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Doci cu i ja u subotu, mozda sam, a mozda sa mojim novim SM drugom sa foruma (SM je od supermoto, nemo' nesto da pomesate ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 26, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako vec skidate L tablice onda nemoj slucajno da stajete pandurima. Mene na tom skupu u SD nema jer imam utakmicu u subotu. Jbga visa sila. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja da kazem....motor ne registrovan' date=' nemam A, ne vodi se motor na mene....ali sta mi Bog da!![/quote']lepo kaze,em si cura,em pokazes lep osmeh ,em malo ga pogledas onako kako vi to devojke umete i ako to neupali,e onda neznam,ustvari znam,upravo sam gledao tvoju galeriju slika,i garantujem ta tetovaza mora da upali :wink: :wink: :wink: p.s.samo da pandur nije zensko,e onda..............stvarno neznam staces :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Samo stani muskim pandurima, ako te zaustavi zenski gotova si :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam gledao tvoju galeriju slika' date='i garantujem ta tetovaza mora da upali[/quote'] Miciiim.... Sram te bilo Ljudi, vidimo se tamo. Ja kreæem u subotu ujutro/pre podne.... putna brzina do 100 (120 kod preticanja ), ruta još nedefinisana... Ko hoæe s mene, dobrodošao je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 27, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam gledao tvoju galeriju slika' date='i garantujem ta tetovaza mora da upali[/quote'] Miciiim.... Sram te bilo Ljudi, vidimo se tamo. Ja kreæem u subotu ujutro/pre podne.... putna brzina do 100 (120 kod preticanja ), ruta još nedefinisana... Ko hoæe s mene, dobrodošao je ako do veceras neodlucim skim cu pridruzujem ti se,predvece ocekuj p.m. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako vec skidate L tablice onda nemoj slucajno da stajete pandurima.Mene na tom skupu u SD nema jer imam utakmicu u subotu. Jbga visa sila. Pozdrav ja koliko znam ti skidas i normalnu registovanu tablicu i ne stajes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Au daco pa necemo sad tako. Sad imam namontiran nosach i tablicu na njemu. Za divno cudo je ne skidam uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ne skidas ispravnu tablicu,mora da zakon nalaze da se mora skinuti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 28, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja da kazem....motor ne registrovan' date=' nemam A, ne vodi se motor na mene....ali sta mi Bog da!![/quote'] UFF sto mi je ovo poznato , juce mi je stigla jedna kazna neregistovano vozilo i vozac bez kategorije 6000+6000 :oops: ja cu kolima poznajuci smederevsku policiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim danas,nazalost- autom :cry: Jbg,nije mi motor poprawljen na wreme, a ne bih da rizikujem da ga wozim nesigurnog, jer od pada kad sam ga wozio proizwodi neke chudne zwuke. . . :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 28, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A ja radim . Pokusacu da pobegnem s' posla samo ne znam kako cu do SD-a. Motor u servisu, auto nemam, bicikl nije tu. Ehhh. Mozda dodjem autostopom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 28, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan A ja radim .Pokusacu da pobegnem s' posla samo ne znam kako cu do SD-a. Motor u servisu' date=' auto nemam, bicikl nije tu. Ehhh. Mozda dodjem autostopom[/quote'] Da si javio ranije isao sam,sam.Sd sam dosao,da krenem od pocetka : Maxxxximalno bezobrazna cena ulaza 400 dinara a uz to niti je bio defile,o striptizu da nepricam,od rucka nisam video ni R ! Dosta je bilo ljudi i posto sam prvi put isao u smederevo svideo mi se kao gradic pogotovo de se odrzava skup.... Bas sam se smorio zestoko... Jedva cekam 11 skup u Bg-u ! Toliko od mene.... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...