giskabre 2 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem far za Suzuki GSX R750 samo za 1991god.Ako neko ima neka se javi na pp.ili mob.069/155 0500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko far??? SAMO 1991.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neki imas li kakvu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike...ustvari bi mi trebalo samo to spoljno staklo što fali,ali pošto to nema nigde onda mi treba ceo kompletan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...