Mario M. 53 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam prosle nedelje keeway exceed 200 i ne mogu nigde da nadjem delove za njega. Ako zna neko gde mogu da nabavim lanac, rucicu kvacila i plastike ,nek me prosvetli . Zvao sam sve zive (preko 30 brojeva) niko nema. A inace je lanac istegljen i tocak je skroz nazad pomeren tako da ne moze da se zategne. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zvao mass company? Mislim oni su sad oficijalni za delove.... Mada za speeda nista nisu imali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam nemaju bre nista. Od svega sto sam im naveo imaju samo retrovizore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj 021/843-619 ili 063 564 045 To ti je Repsol centar u Temerinu, oni su meni nabavili delove kad nisam mogao nigde da nadjem. Mozda ti iskopa negde nesto, ali da znas da ce biti skuplje... Ili ti je pametnije da nadjes nekog ko donosi delove iz Madjarske, jer je tamo od Keewaya centralno skladiste za Evropu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti ,zvacu sutra pa cu da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ili probaj 013 334511 to je keeway-ov servis u Pančevu. Tamo sam ja nabavljao neke delove. Mislim da oni imaju i neke svoje kanale pored zvaničnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam prosle nedelje keeway exceed 200 i ne mogu nigde da nadjem delove za njega. Ako zna neko gde mogu da nabavim lanac, rucicu kvacila i plastike ,nek me prosvetli . Zvao sam sve zive (preko 30 brojeva) niko nema. A inace je lanac istegljen i tocak je skroz nazad pomeren tako da ne moze da se zategne. :'( Ako je lanac u dimenziji 428 moze od Jawe, samo prebroj karike da vidis koliko ti treba, to ti je 15-ak eura. Rucicu kvacila mozes i od nekog drugog kineza, ako se podudaraju. Plastike jedino moras original, al bez toga moze da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš njihov magacin na Batajničkom putu, malo posle Coca-cole, sa desne strane prema Batajnici. Imaju dosta delova samo treba da se ode do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Taj magacin nije provereno da funkcioniše i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, majku mu, pa zar stvarno ima problema sa delovima? Sto ne odes u ovlasceni keeway servis pa pitas ko njima dobavlja, do sad je sve bilo sto mi je trebalo, i odma sutra stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam hiljadu brojeva, Niko se ne javlja, neki su se odselili, a ovi nemaju ono sto mi treba. Sva sreca pa sam nasao neki lanac kod nekog majstora sto pase pa sad samo kozmeticke delove da nadjem a to mislim da nece biti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...