Guest diRRty Napisano April 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle predlog je sledeci, da vise nestavljamo u Crnu Hroniku sudare i udese koji su koliko toliko srecno i dobro prosli, nego da ih stavljamo u Motorisrti na drumu. Najezi se svaki put bre kad vidim novi topic u Crnoj hronici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem. I da se stavi na vrh sa uzvicnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 14, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prodlog! Podrzavam. I dajte ljudi manite se RIP-ovanja u crnoj hronici. Cekirate tu rubliku kao i predstavljanje clanova sa dobrodoslicom. Ako nemate sta da kazete onda preskocite, makar iz postvanja prema preminulom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prodlog! Podrzavam.I dajte ljudi manite se RIP-ovanja u crnoj hronici. Cekirate tu rubliku kao i predstavljanje clanova sa dobrodoslicom. Ako nemate sta da kazete onda preskocite' date=' makar iz postvanja prema preminulom.[/quote'] Slažem se! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, nije sve tako crno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prodlog! Podrzavam.I dajte ljudi manite se RIP-ovanja u crnoj hronici. Cekirate tu rubliku kao i predstavljanje clanova sa dobrodoslicom. Ako nemate sta da kazete onda preskocite' date=' makar iz postvanja prema preminulom.[/quote'] Slazem se sa Ernestom, par puta sam i sam ovo rekao, ijos jednom: RIP koristite kao po navici, kao papagaji!!! ; inace znaci "Rest In Peace" i rec je stranog porekla. Gradjani Srbije koriste "Neka mu je Laka zemlja" i "Nek pociva u miru". Naravno da ce svako reci sta god zeli, ali meni licno smeta RIP jer nisam Amerikanac niti Englez. Nemojte se naci uvredjeni ovim, ovo je samo moj licni stav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan POTPUNO ISPRAVNO SLAZEM SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se i ja se uvek najezim kad vidim da ima neceg novog u ovoj rubrici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem da se ove godine ne desi nista za za crnu hroniku, a ti gore podrzi moj predlog. :!: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uredan predlog dirrty-a.Slozio sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 28, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ili da napravimo "belu hroniku", gde ce se opisivati svi nasi padovi i udesi koji su prosli bez tezih posledica, pa cak i "smesne situacije kao izvrtanja u mestu i padovi zbog slicnih benignih stvari. Mislim da je takvih padova ubedljivo najvise. :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...