vujo032 2664 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari: Otišao mi zupčanik anlasera na mom Marauderu 250, i oštećen je zupčanik osovine samog anlasera. Ima li neko ovakav zupčanik, ili neko rešenje ili savet šta mi je najbolje uraditi po tom pitanju. Evo fotografija oštećenih delova: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam iskopao nešto iz servis manuala, nadam se da sam pogodio, pa ako neko može po ovome da nabavi, neka se javi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ima li bar neki savet šta može da se uradi, popravi, navari, napravi ??? Ovaj zupčanik sa 19/51 zuba možda odgovara sa nekog drugog motora. A šta uraditi sa ovom osovinom? Mora li ceo rotor da se promeni? Tek sad kapiram koliko mi se vozi motor, kad nije u funkciji, ajmo svaka pomoć dobro-došla prođe sezona Bajkeri gde je sad solidarnost - drug na drumu i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...