Hari 1 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi dimenzije rama i razdaljina tocka prednjeg od sasije jer je motor udaren pa treba ispravljati i td.Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da napises i koji motor je u pitanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt zaboravio sam ja se izvinjivam ;D. Honda hornet 600 rekao bih da je tu 2000 2002 nema pola delova pa nisam siguran :-\.A sabracajnu gazda nije ostavio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet samo lasersko ispravljanje.. A oni vec imaju dimenzije... Sve ostalo je.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cak ni to ne bi nego neki polovan ram ali dobar.Ali on zna kako ce i sta! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom. U zavisnosti koliko je povukao... Mada ram je to... Viljuske da, ali bih za ram dobro razmislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm on je rako da mu to saznam ako neko zna neka se javi.Jer tamo gde su izduvne grane gde je ram skorz je prislonjen na masinu,a vile su kao kifla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Sale Krushevac poshaljesh i ne mislish , mashina koshta ko pola kuce i radi posao kako valja /././. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan od sredine osovine prednjeg tocka do zadnjeg,pod uslovom da je bar zadnji kraj u redu 1420 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...