RoaD GunneR 13 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari (sto bi reko Branko kockica) kao sto sam naslov kaze treba mi kaciga S velicene za devojku, nisam nasoa nigde svi mi kaze za ovoliko, onoliko dana, nedelja, godina..... samo je niko nema, ako neko zna gde ima ili mozda ima neku polovnu da proda nek pise ovde ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brko 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: SARAJEVO Prijavi odgovor kao problematičan hej drugar, imam ja kacigu : velièina 56-57 cm / S /, siva sa klapnom, original bmw. Korištena 3 sezone, solidna,ispravna. Cijena 80 evra .Samo, ja sam u Sarajevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima kod Lazarevica U Kg-u. Nadji br negde na forumu pa zovi. Rade do 17h, mada njega licno mozes zvati i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 13, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOLAN radnja u Beogradu, kod autobuske stanice. Juce sam kupio Grex integralnu kacigu za klinca, velicina S, iliti 56 cm (unutrasnji obim) http://www.mototradegroup.com/ Adresa,telefoni i mapa gde se nalaze: http://www.mototradegroup.com/kontakt/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli Dejo 0 Napisano April 15, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam Nolan n60 u velicini S(100evra) i n92 vel.M(150evra).Obe potpuno nove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 15, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Imam Airoh Warrior Duo 2, flip-up kaciga, crna, polovna, velicina S. Ako si zainteresovan javi mi se pa da pitam lepsu polovinu za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sink3 0 Napisano April 16, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vracar Prijavi odgovor kao problematičan imam polovnu,super ochuvanu kacigu FM SBK model velichina XS/54cm za 50 eura. Sinisha k3 064 48 24 642 Ruzveltova 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Imam Airoh Warrior Duo 2' date=' flip-up kaciga, crna, polovna, velicina S. Ako si zainteresovan javi mi se pa da pitam lepsu polovinu za cenu.[/quote']Zainteresovan sam ja...hajde javni cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja UVEX S velicinu, onu naj prostiju open face sa malim siritom i pokriva usi. Dao bi je za 35 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...