markone 447 Napisano April 14, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ernesto uzmi meni dva... na Saletov trošak :fcab: XE XE XE Ima oba da nosim i do trafike! Što je džaba i ... meni je drago! :finger: Sale, zezam se - nema ljutiš?! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Prije nekoliko godina Evropska zajednica i jos neke zemlje donijele su odluku da je obavezno imati u autu prsluk a za motore to nevazi a da izgledaju grizno prica za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Malo cu skrenuti sa teme ali mislim da ce mozda nekome koristiti, ako putujete kolima kroz Austriju trudite se da vam taj prsluk bude pri ruci. Mozete ga imati u gepeku ali cete opet platiti 80 eura kaznu jer nije pored vas i sto morate napustiti bezbednost vozila da bi dosli do njega. Dakle morate ga prvo obuci pa tek onda izaci iz vozila u slucaju kvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 14, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Malo cu skrenuti sa teme ali mislim da ce mozda nekome koristiti' date=' ako putujete kolima kroz Austriju trudite se da vam taj prsluk bude pri ruci. Mozete ga imati u gepeku ali cete opet platiti 80 eura kaznu jer nije pored vas i sto morate napustiti bezbednost vozila da bi dosli do njega. Dakle morate ga prvo obuci pa tek onda izaci iz vozila u slucaju kvara.[/quote']e to se zove "POREZ NA BUDALE" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 15, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana na auto-putu video motoristu sa prslukom na sebi. I to u toku dana. Izgleda da njemu nije bitno sta drugi kazu, da li lepo izgleda ili sto je otpor vetra veci, vec da ga drugi vide sto ranije... Ja licno bas ga ne bih obukao. Ali za situaciju kada ti je motor u kvaru i ti stojis kraj puta dok ostali prolaze sa 120+, prilicno pametno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...