Katarina* 5 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj sini, mali bajker pocetnik i ja resili smo da nesto od opreme poklonimo. On je poklonio svoje 20 dana nosene kozne cizme, i pitao me je ; Sta cu da poklonim ja. Evo za pocetak neka to bude PROTEKTOR ZA GRUDI ( Nov,u kutiji) Poklon nije bas veliki, ali mozda nekad nekom zatreba. Mislim da je to dobar deo opreme. Nadam se da ga necu dati nekom ko ce ga posle par dana oglasavati u oglasniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Velikodusna si, mnogi bi to prodali... Ups! Tek sad vidim da je female... Nadam se da ces naci nekog kome je to stvarno potrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 2, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Moja devojka je jako mala 160cm 41-42kg ne znam dal bi joj ovo bilo ...malo-veliko? U svakom slucaju svaka cast za gest,a ako se niko nije javio pre mene...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja devojka je jako mala 160cm 41-42kg ne znam dal bi joj ovo bilo ...malo-veliko? U svakom slucaju svaka cast za gest,a ako se niko nije javio pre mene...Hvala Obecano niku Gaya... Nije za devojke, smetaju zenski dodatci . Veceras se vozimo Beograd- Stara planina. Za sledecu turu ako bude zainteresovanih neka se jave, smestaj obezbedjen ( besplatan ) U ponedeljak poklon zenske pantalone, velicina S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 3, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast na gestu! lepo se provedite na voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...