Jump to content

Moto Zajednica

3./4. jul Sarajevo

Recommended Posts

• Zainteresovan, 788 postova

Planiram sa drugarima do Sarajeva iduci vikend, u subotu rano ujutro bi krenuli iz Indjije kako bi stigli tamo do podneva na rucak i kako bi imali vremena da malo procunjamo po gradu. Najverovatnije da cemo ici preko Sapca, Loznice, Zvornika, Han Pijeska.. Trebalo bi nedge na Ramoniji da prenocimo, u nedelju ujutro bi krenuli nazad preko Sokolca, Visegrada, Mokre Gore, Bajine Baste, Valjeva i Sapca. Sve zajedno oko 620 km.

Svaki savet je dobrodosao, neka preporuka za restoran, prenociste, mesta za obici...

Uz saobracajnu i vozacku da li su dovoljni licna karta i zeleni karton, ili je potrebno jos nesto od dokumenata?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova

Dragi Lalajko,

najljubaznije te molim da ubuduce insistiras na tome kako ce vreme biti sjajno za voznju, jednostavno ubedi i nas i sebe kako ce ovaj vikend u stvari biti najbolji u celoj sezoni  ;) Sinoc sam gledao "Let iznad kukavicjeg gnezda" pa ima ona scena gde ih Dzek Nikolson ubedi da je na ugasenom TV-u u stvari neka bejzbol tekma, samo im vidi izraz lica i shvatices koliko bismo i mi bili srecni da si nam napisao kako ce vreme biti suncano 8)

Evo klip pa pregledaj u slucaju da ranije nisi, prava stvar pocinje na oko 7:20 :)

http://www.youtube.com/watch?v=QAtFX_fxZwg&feature=related

Pozdrav!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

:)

Naravno, zelim vam lepo vreme, to i prognoze najavljuju za vikend. Nucleus je pomenuo Romaniju, a ja se na pomen tog imena stresem i setim svega.

Dakle, uzivajte i srecan vam put!

BTW, ne znam u koje doba dana cete u povratku proci kroz Visegrad, ali tamosnji burek ne bih propustio...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja