Nucleus 101 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Planiram sa drugarima do Sarajeva iduci vikend, u subotu rano ujutro bi krenuli iz Indjije kako bi stigli tamo do podneva na rucak i kako bi imali vremena da malo procunjamo po gradu. Najverovatnije da cemo ici preko Sapca, Loznice, Zvornika, Han Pijeska.. Trebalo bi nedge na Ramoniji da prenocimo, u nedelju ujutro bi krenuli nazad preko Sokolca, Visegrada, Mokre Gore, Bajine Baste, Valjeva i Sapca. Sve zajedno oko 620 km. Svaki savet je dobrodosao, neka preporuka za restoran, prenociste, mesta za obici... Uz saobracajnu i vozacku da li su dovoljni licna karta i zeleni karton, ili je potrebno jos nesto od dokumenata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uz saobracajnu i vozacku da li su dovoljni licna karta i zeleni karton, ili je potrebno jos nesto od dokumenata? To ti je dovoljno! Bez kisnog odela ne polazite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Glockner 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Lalajko, najljubaznije te molim da ubuduce insistiras na tome kako ce vreme biti sjajno za voznju, jednostavno ubedi i nas i sebe kako ce ovaj vikend u stvari biti najbolji u celoj sezoni Sinoc sam gledao "Let iznad kukavicjeg gnezda" pa ima ona scena gde ih Dzek Nikolson ubedi da je na ugasenom TV-u u stvari neka bejzbol tekma, samo im vidi izraz lica i shvatices koliko bismo i mi bili srecni da si nam napisao kako ce vreme biti suncano Evo klip pa pregledaj u slucaju da ranije nisi, prava stvar pocinje na oko 7:20 http://www.youtube.com/watch?v=QAtFX_fxZwg&feature=related Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, zelim vam lepo vreme, to i prognoze najavljuju za vikend. Nucleus je pomenuo Romaniju, a ja se na pomen tog imena stresem i setim svega. Dakle, uzivajte i srecan vam put! BTW, ne znam u koje doba dana cete u povratku proci kroz Visegrad, ali tamosnji burek ne bih propustio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Lalajko hvala za savet, nadam se da nam nece trebati... (kisna odela, ne burek) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...