The_One 53 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Longjia Alien 50 gde u BG mogu da nađem nov/polovan (čitaj povoljno )? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan niko ne zna ili niko neće da pomogne? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e ja sam pre par godina imao kina skuter i delove sam kupovao kod uvoznika jednog... moj je bio radjen po hondinom modelu gregata (mislim da su svi po radjenu po modelu tog agretgata) tako da ces verovatno tamo naci sve sto ti treba... oni ti se nalaze blizu bogoslovije, mislim da je ulica jaše prodanovića al ne znam broj cim stignem kuci potazicu vizitku da ti javim broj a ako je ne pronadjem svraticu do njih sutra, jer sam blizu, da vidim da li jos uvek postoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ok, čekam sutra ću verovatno s karburatorom u kesi od radnje do radnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A зашто нам не напишеш који ти је тип машине на скутеру, па да се очас посла нађе који модели носе исти тип, а онда и где можеш да потражиш пловак или читав карбуратор? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ili stavi slike masine da bi znali o kom motoru se radi... btw juce sam svracao i nazalost ona prodavnica vise ne postoji, a nijedna od preostalih radnji iz okoline ne zna gde su sada oni... mozda nikada nije ni postojala ;D nego stavi ti slike motora ili model agregata ako znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan dakle, nemam pojma http://www.longjia.com.cn/view_products.asp?id=33 karburator u kesi, i idem u potragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dvotaktna masina, kopija minarelija. Verovatno je isti kao i Sprint Excalty jer i sprinta proizvodi Longlia. Pogledaj kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio sa drugarom. On mi rece da jeste isti agregat kao na Sprint Exactly. Jel ovakav? http://www.sprintscooters.com/scooter_11_exactly.htm A sta je sa plovkom? Mozda je samo karb mnogo prljav pa te zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А је л' карб за "Егзактлија кошта више од 1500 динара? Купи га целог, да се ме мучи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan А је л' карб за "Егзактлија кошта више од 1500 динара? Купи га целог, да се ме мучи. nov karburator 40 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa plovkom? Mozda je samo karb mnogo prljav pa te zeza... plovak je pukao i ušlo gorivo u njega pa je teži hvala svima, našla sam servis i naručili mi deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Back to the drawing board! posle 5 dana stigao deo, al pogrešan, tako da sam ponovo u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A крпљење пловка? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan A крпљење пловка? plastičan, bio bi teži al ako znaš neku foru - slušam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма залепи га нечим отпорним на бензин и види ради ли јер свеједно нећеш имати користи од њега. Успут, а какав је пловак - централни или нешто четвртасто на шарки? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ма залепи га нечим отпорним на бензин и види ради ли јер свеједно нећеш имати користи од њега. Успут, а какав је пловак - централни или нешто четвртасто на шарки? ovako izgleda http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36282.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1373 Napisano Jul 14, 2010 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde, mozda ima : http://www.motodelovi.com/catalog.php?ord=3&cat=101&cid0=29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1373 Napisano Jul 14, 2010 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rece da je ta rupica nevidljiva... Da li ipak mozes da je pronadjes? Ako mozes, valja isprazniti sve iz plovka (usijanom sivacom iglom je prosiris i napravis jos jednu, za odusak) i onda lepo uzmes odgovarajuci Bison-ov dvokomponentni epoxi, nadjes na kojem pise da trpi i benzin i kapnes po jednu kapljicu i gotova stvar Mozes da vidis i superlepkom to, ako izdrzava benzin ili industrijskim, koji je slican superlepku ali je za heavy duti upotrebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan iz plovka je sve isparilo za ovih par dana nosanja karuratora po servisima i sad smo ga vratili i isprobali al ponovo preliva... hvala na ideji, mislim da ću pokušati ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Бизонов" епоски двокомпонентни, барем овај кога ја имам, суши се доста дуго (данас за сутра), па да не помислиш да нешто није у реду са њим. Ако је то тако мала "јупица", а епоксид издржава бензин - средићеш сигурно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan javno se zahvaljujem PEXON-u jer mi je nabavio plovak! e sad ostaje da se karburator našteluje i sredi struja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1373 Napisano Jul 23, 2010 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad sa strujom ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad sa strujom ?! nešto mi prazni akumulator (nov akumulator) najverovatnije je u pitanju alarm, al otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...