Aćimo 1144 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam postao ponosni vlasnik jednog primerka Afice Twin 750. Naime mašina je u odličnom stanju, ali motor izgleda kao da su se deca igrala četkicam i ofarbala ga. Na njemu bi trebao uraditi kompletan servis na mašini, ulje, filteri, a kasnije lanac, lančanici, pločice i diskovi, pa mi trebaju servisi i prodavnice delova. Imam još jedan problem na trip masteru, ima samo osnice na njemu. Šta je u pitanju? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za Tripmaster kontaktiraj clana Guja011 a za ostale delove clana Bera ili Saleta iz Trstenika (potrazi telefone na forumu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sale 037 715 130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gosa, hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako i gde ga postavim slike? Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako i gde ga postavim slike? Hvala na informacijama. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=16308.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je senzor lera na Africi rd04. Naime ovaj trenutni prekida kada se motor nagne u desnu stranu. a dobija kontakt kada se nagne u levu. Nije strašno za sada, ali zna da iznervira kada ga cimam u društvu da bi upalio. Hvala unapred svima na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 22, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to zamenio, ima u Luisu 20 evropljana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan sale 037 715 130 SALE SE MNOGO ISKVARIO....PRE NEKI DAN SAM NARUCIO FILTER VAZDUHA,REKAO JE DA IMA MIWOW NEMACKI FILTER I TAJ SAM I NARUCIO,STIGAO MI JE FILTER ALI ZA RDO7...KOREKNOG KVALITETA ALI MI NE ODGOVARA,KAD SAM GA NAZVAO OKO ZAMENE REKAO JE DA CE MI POSLATI FILTER OD RD04..FILTER JE STIGAO ALI NIJE PROSAO PORED NEMACKOG PROIZVODJECA,BIO JE WIZUELNO MNOGO LOSIJEG KVALITETA OD PREDHODNOG,BUDITE OPREZNI STO SE TICE NJEGA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Mart 22, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan sta ti treba od delova za Afriku rd07? Ima svacega da se skine sa moje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sta ti treba od delova za Afriku rd07? Ima svacega da se skine sa moje... Aj kada se vidimo negde, dogovaraćemo se oko detalja. Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano April 24, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki auspuh za afriku rd07 a da nije fabricki i neka kopija...unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan I kako resiti da oba svetla budu za kratko i dugo...da li je dovoljno promeniti samo staklo na faru?Unapred Hvala P.S. I nazad ispovezivati samo da budu oba kratka i oba duga svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju set za reparaciju karburatora za XRV 650 RD03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem centralnu nogaru za RD 07 A i sediste moze i pocepano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzontra Volta 4 Napisano Septembar 6, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима људи. Јуче ми је стала Африка РД-04, проблем са мењачем. Треба да купим главну осовину мењача, предњи ланчаник и осигурач који држи предњи ланчаник. Да ли неко може да ми помогне. Шта да радим, где да гледам, ново или половно? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...