Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci delove, polovne ili nove, za hondu cbr 95 godiste. Naime, juce, prilikom menjanja ulja napuko mi je karter na masini, sada kaplje ulje iz istog.......ali imam problem gde da nadjem odgovarajuci deo........pa rekoh da potrazim pomoc publike ;D poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mogao si zavariti karter,ili da uzmes drugi recimo,kontaktiraj Gojka sa foruma ,mozda on ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan mogao si zavariti karter Napuko je na nezgodnom mestu, ne znam koliko je pametno variti. ili da uzmes drugi recimo To je mislim najrealnija opcija, ali temu sam otvorio jer ne znam gde da pocnem da trazim. kontaktiraj Gojka sa foruma ,mozda on ima Hocu, hvala za tip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci delove, polovne ili nove, za hondu cbr 95 godiste. Naime, juce, prilikom menjanja ulja napuko mi je karter na masini, sada kaplje ulje iz istog.......ali imam problem gde da nadjem odgovarajuci deo........pa rekoh da potrazim pomoc publike ;D poz nije ti napukao prilikom menjanja ulja nego je vec bio napukao...ali tvrdoglavom coveku neke stvari ne mozes dokazato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci delove, polovne ili nove, za hondu cbr 95 godiste. Naime, juce, prilikom menjanja ulja napuko mi je karter na masini, sada kaplje ulje iz istog.......ali imam problem gde da nadjem odgovarajuci deo........pa rekoh da potrazim pomoc publike ;D poz nije ti napukao prilikom menjanja ulja nego je vec bio napukao...ali tvrdoglavom coveku neke stvari ne mozes dokazato Ok, ako je tako, sto ranije nije ispustao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dali pusta na navoju,na sastavu,ili je pukao negde.mozda je bio lepljen necim ako je na navoju,i sada pusta posto si odvijao cep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan dali pusta na navoju,na sastavu,ili je pukao negde.mozda je bio lepljen necim ako je na navoju,i sada pusta posto si odvijao cep Na navoju.......ali kada je skinut karter nije bas bio u dobrom stanju. Moguce je da je bio lepljen, moguce je da je bio u losem stanju pre, moguce je da su iz NASE testirali novi laser sa meseca pa su pikirali na karter, jednostavnom ne znam..........99% je bio ranije lepljen, ja sam hteo sad da mu uradim prvi servis od kad je u mom vlasnistvu i to se desilo, jebi ga. Elem........wice, pitao sam gojka, cekam odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze,ako ne nadjes drugi karter,moze se iskopati na toj pukotini,pa prevariti i urezati nov navoj, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan druze,ako ne nadjes drugi karter,moze se iskopati na toj pukotini,pa prevariti i urezati nov navoj, To je vec van domena sto se tice mog znanja u varenju i sl. ??? Ali zvuci kao dobra ideja ako je moguce, predlozicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi ih sutra videh pre nekog vremena da su imali agregat od f2 u delovima a karteri odgovaraju brmotors 063520249 Grad: Bečej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako nista ne uradis tu,javi se nacicemo ovde ko to moze da uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ali marko ne bi da kupi polovan deo to je staro 10+ godina ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ali marko ne bi da kupi polovan deo to je staro 10+ godina ??? Treba mi deo = da Da su polovni delovi za moj motor 10+ godina stari = da Da li sam ovca za sisanje = ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam karter 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 29, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan problem resen, hvala svima na pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...