Tuareg600 0 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa bendiksom(frajlaufom) na Aprilii Tuaregu 600 wind. Gde mogu da nabavim bendiks za njega kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hhhmmmm neprijatna situacija......ja sam kod mene zamenio citav set zupcanika koji je u kompletu za zamenu sa 2 lezaja...verovatno je i kod tebe slicno???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuareg600 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok... Kod mene se istegla opruga na bendiksu... Jednom smo je vec skracivali, pa je radila jedno vreme kako treba i odjadnom pocinje da brlja... Majstor koji mi je radio, rekao mi je da je najbolje promenuti bendiks (rolnice)... Ako znas nekoga da nabavlja delove javi... Unapred, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...