Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nigde da nadjem zadnju gumu dimenzija 150/60/17 (osim u Keleni gde je 16 000 rsd). Gledam ovde po forumu i ima 150/70/17 i 160/60,70/17. E, sad, pitanje je da li se oseca razlika ako stavim profil 70, a sad imam 60? ili ako stavim siru, 160, sad imam 150? Ja sam probao motor sa sirom gumom od predvidjene i imao sam osecaj da slabije drzi u krivinama, da ne najavljuje kad je dosta obaranja. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Jun 26, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je najbolja opcija da uzmes 160/60. Ta guma je oko 130ak evra kod michelina. Drugar je na XTX nosio tu 150/70 i posle nje je stavio 160/60 (mislim da mu je ta i fabricki bila propisana).MNozda je to stvar navike, ali nije imao problema sa drzanjem u krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, znaci kazes da se nece osecati neka spec razlika ako je sira. Ali ja sam opet za 150... Da li ima razlike u voznji, tj da li se oseca izmedju profila 60 i 70? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ima continental supermoto, u ponedeljak cu da proverim sta bih ja mogao da ti nabavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 26, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde ima to sto trazis http://www.internet-prodaja-guma.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice IPG, covek je platio skuplje gumu, kao na akciji, nego sto bi kod mene cak dobio i balansiranje i montazu, ja toliko cinim bajkerima, a izgleda niko to ne postuje..... continental, conti force sm 126e sa montazom i balansiranjem michelin pilot power 121e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan @mata16v Da li bih mogao da dodjem sledece nedelje u Smederevo da namestimo tu gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuj 16/60/17 !! evo kako je moja izgledala juce posle voznje oko avale lepljiva ali izaslo nesto belo po njoj ;D neki konci izbili a nikad je palio nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Au, al' si je sredio. ;D necu, uzecu iste dimenzije, 150/60/17. Ko zna zasto to tako treba. ;D Sta bi sa onom trkom, Uff? ;D Hocemo na Adu Huju kad sine sunce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au, al' si je sredio. ;D necu, uzecu iste dimenzije, 150/60/17. Ko zna zasto to tako treba. ;D Sta bi sa onom trkom, Uff? ;D Hocemo na Adu Huju kad sine sunce? hocemo! taman da mi pobeli i ovo sa strane pa onda da je menjam ali dzaba da se trkamo kad se vec po dimenzijama gume vidi da ti je motor slabiji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ali dzaba da se trkamo kad se vec po dimenzijama gume vidi da ti je motor slabiji ;D Nije sve u masini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda koliko vremenski vozis krug na Adi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da nije u masini vec i u gumama - vidis kako je moja vruca lepi kamencice za sebe ;D ma ja sam vozio na adi huji dva put u zivotu - nisam u fazonu da se trkam pa nemam pojma koje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja, ja sam bio jednom. nego da znam koliko treba da se pomucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako stavis sisru gumu onda smanji njen profil na pr ako je bila 150 70 17 a sad oces 160 , e nek bude 160 60 17 . jer ako to nesmanjis dobices efekat poskakivanja u krivini guma se izvija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je 150/60/17. Uzecu gumu kod @Mata16v cim se vratim sa mora... Za neke 2 nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja, ja sam bio jednom. nego da znam koliko treba da se pomucim evo sad sam nasao http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43023.40 znao da je koja pisao negde da je merio (iako ja nisam imao pojma) mad aje mozda i bolje tako ne juris vreme pa ni ne rizikujes a da li je to brzo ili ne bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 30, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Moja neka slobodna procena je da ovo vreme nije nista posebno. Mozda gresim. Ne kazem da je sporo, ali msm da mogu da izvozam brze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...