dragan1 21 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je motor iz amerike problem je u imbus sarafima za 5 imbus kljuc velik 4 mala verovatno je colovni saraf moze li se napraviti kljuc za to da ne razbusujem sarafe ili gde ima da se kupi alat svaka pomoc je dobro dosla hvala narode unapred :( :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Brusilica i polako sa svih strana po malo obrusis 5-icu i eto pravog imbusa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri sublerom koji je tacno kljuc, jer je verovatno colovni kao sto si rekao. Onda porucis preko Ebay-a (trazis "allen wrench" odgovarajuce dimenzije, dali je 1/8" ili koji vec, izmeri) i kupis za dolar-dva, stici ce za 10-ak dana. Po meni puno jeftinije i lakse nego praviti kljuc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri sublerom koji je tacno kljuc, jer je verovatno colovni kao sto si rekao. Onda porucis preko Ebay-a (trazis "allen wrench" odgovarajuce dimenzije, dali je 1/8" ili koji vec, izmeri) i kupis za dolar-dva, stici ce za 10-ak dana. Po meni puno jeftinije i lakse nego praviti kljuc. e kukala mi majka :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ problem sto je okolo pleksiglas nebi bas da mi ispadne brusilica mislim da je 4.5 manje vise prsti ili noga al pleksi je pleksi jel ima kogod pay pal da cu mu pare na ruke da vidim to do kraja ili nekog na strugu da mi napravi ako moze to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri sublerom koji je tacno kljuc, jer je verovatno colovni kao sto si rekao. Onda porucis preko Ebay-a (trazis "allen wrench" odgovarajuce dimenzije, dali je 1/8" ili koji vec, izmeri) i kupis za dolar-dva, stici ce za 10-ak dana. Po meni puno jeftinije i lakse nego praviti kljuc. e kukala mi majka :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ problem sto je okolo pleksiglas nebi bas da mi ispadne brusilica mislim da je 4.5 promer,manje vise prsti ili noga al pleksi je pleksi jel ima kogod pay pal da cu mu pare na ruke da vidim to do kraja ili nekog na strugu da mi napravi ako moze to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 25, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftiniji kineski komplet alata vrlo cesto ima u sebi,kako milimetarske,tako i colovne hex-key bitove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftiniji kineski komplet alata vrlo cesto ima u sebi,kako milimetarske,tako i colovne hex-key bitove. nista bez ovih kineza valjda znaju sta je imbus ili moram da im crtam kao krsto iz nemacke nemojte zameriti malo se salim da nebi vristao od muke :( hvala probacu i to sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skoro dobio neki komplet kineskih imbusa od 100 dindzi , i ne odgovaraju za standardne 5 i 6 imbus shrafove , tako da bi trebalo pokushati .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...