Skittles 4129 Napisano Jun 25, 2010 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Završio se junski ispitni rok Dakle, najradije bi na vračaru, pošto tu znam kad treba da se dođe i skoro uvek bude nekoga u redu koga znam, pa nije dosadno. Mada nije nikakav problem ni bilo gde drugde, ali dolazim u ponoć. :o Inače, ako vam je neka uteha, skupljeni prihodi će ići u fond za kupovinu dvotočkaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Bravo! Evo ja cu prvi..i zena verovatno.. Koliko $ ? I kad sta kako? malo opisi akciju i uslugu..sigurno ce biti puno zainteresovanih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahaaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sha se ti smejes? Mogao bi ti tvoje workere kad nema posla da saljes u red a? ha ha ubice me Srdjan.. Lepo decko smislio, ono sto narodu treba..evo ja se kanim dva meseca i nikako da odem da blejim celu noc u stanici.. Jedna crvena i obostarno zadovoljstvo..Jos kad bi mogao vise brojeva da zaduzi..eto biza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4129 Napisano Jun 25, 2010 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Akcija po principu ja blenem u redu, sa kime sam se već dogovorio dođe u 7, pola 8 kada već počinju da dele brojeve, dođe i uzme broj umesto mene. Ne bih baš voleo da uzimam brojeve, pošto posle ako se nešto desi ili kako god, mene će cimati mup. A i ne znam dal možeš da uzimaš brojeve osim za članove porodice. Što se tiče reda, to ću lako, kako dolaze iza mene ja ću odma da im kažem da blejim za prijatelja ili tako nešto, pa neće biti problema ujutru. A $, Đole Vajfert, crvena ili kako je ko zove od mila, mislim da je okej. Ako vama odgovara tako, možemo se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Moje pametno i vredno dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Sha se ti smejes? Mogao bi ti tvoje workere kad nema posla da saljes u red a? ha ha ubice me Srdjan.. Ma jooook Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pazi kad ovi moji imaju pametnija posla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bi nesto rekao-napisao..ali necu Crvena odgovnara.. dalje na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah ;D Ovde kod nas u Lazarevcu(kad sam ja vadio licnu kartu,pre mesec dana)je moglo da se uzme po 3-4 broja,i ne pitaju da li je za clana porodice ili za nekog komsiju i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 26, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah ;D Ovde kod nas u Lazarevcu(kad sam ja vadio licnu kartu,pre mesec dana)je moglo da se uzme po 3-4 broja,i ne pitaju da li je za clana porodice ili za nekog komsiju i sl. Nazalost to u BG-u ne moze ili bar nije moglo kada sam ja chekala sa pasosh/lk...samo jedan broj tj samo za sebe sam mogla da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ok cena skroz , daj neki kontakt da razdelim , skoro su me pitali na par mesta dal znam nekog ... p.s. dal ima neki izbeglica koji sredjuje baz broja to je josh bolja varijanta , bez uvrede al bosanci su teshke muljare , ortak je zavrshio pasosh za 2500din , samo mu rekla neka zena kad da se nadju u supu i na sporedna vrata pljas preko reda ... chudi me da niko nema takve kombinacije da ponudi u ovoj poshtenoj zemlji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 26, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zbog takvih lobanja mi normalni cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan na vracharu nije bilo guzve , chekao sam mozda sat vremena .... al proshlog septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Akcija po principu ja blenem u redu, sa kime sam se već dogovorio dođe u 7, pola 8 kada već počinju da dele brojeve, dođe i uzme broj umesto mene. Ne bih baš voleo da uzimam brojeve, pošto posle ako se nešto desi ili kako god, mene će cimati mup. A i ne znam dal možeš da uzimaš brojeve osim za članove porodice. Što se tiče reda, to ću lako, kako dolaze iza mene ja ću odma da im kažem da blejim za prijatelja ili tako nešto, pa neće biti problema ujutru. A $, Đole Vajfert, crvena ili kako je ko zove od mila, mislim da je okej. Ako vama odgovara tako, možemo se organizujemo. Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Jun 28, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Moze preko reda ako si trudnica, mrleta sve zavrsila za pola sata. Ipak, ja sam zasluzan za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Budista isprazni sanduce..nakrcalo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4129 Napisano Jun 30, 2010 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Budista, bolje bi ti isao posao da si trudnica, poradi na tome! ;D Salim se, sve najbolje, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...