Vuca 2 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd - Lekino brdo. Motocikl: Samo Honde: XR 650 R SM, Rebel 250, Innova 125, Wave 125, Dax st 70. Monkey Z50J.Cub 100. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa mojom Hondom xr650 sledeće vrste: kad vozim na umerenom gasu,do 4500 o/min,sve je u redu. Takođe,pali dobro i radi u leru lepo. Kad malo dodam gasa da dignem obrtaje preko pomenute cifre,trokira,kao da nema dovoljno goriva. Svećica je tamnije boje od uobičajeno svetlo-sive,ne znam na šta to ukazuje. Da li neko poznaje dobrog majstora za obične,old-school karburatore na teritoriji Beograda. Hvala unapred,Vuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Proveri slavinu i gorivo do karburatora,sve mi ukazuje da nema dovoljno goriva,a sto ti je svecica tamnija moze da bude do prljavog filtera za vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Jun 25, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imamo slican problem http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56915.msg862445#msg862445 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Vuco, Vuco pa to su dečije bolesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goksi-gsr 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas dobrog majstora za karburatore na Karaburmi meni je radio na GSXR,nalazi se u ulici Pere Djetkovidja covek samo to radi samo sto moras da mu skines karburatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...