coi92 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdarav svima. !!! imam problem kupio sam polovan motor sprint princ 125cc ( model sa 1 cilndrom ), zanima me koje ulje ide u njega, i koliko da sipam ulja posto to nikad nisam radio....?? ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 24, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ako te nemrzi pogledaj,kineske motore,ima tema o uljima, poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ide 1 l ulja. Ja sam prvo sipao bel ray 10w 40, a sada po preporuci sa foruma elf 20w40. Nema neke razlike osim u ceni (elf je duplo jeftiniji). Elf je mineralno a bel ray je polusintetika. Posto je to tehnologija od pre 20 god resio sam da predjem na mineralno. Motor ima filter ulja koji se ne menja, samo se opere. Ja ga nisam prao jer se odvrce nekim kretenskim ključem 23 i mora biri gedora ili cevasti a nisam imao takav. ps. mislio sam da sam ja jedini indijanac na forumu koji vozi ovaj motor, drago mi je da ih ima jos Imam i originalno uputstvo za njega na engleskom, poslali mi ljudi iz hong konga e-mailom, pa ako ti treba mogu da ti posaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan hah i ja mislio da niko nevozi ovo cudo ... ali ima nas ;D imam upustvo, ... hvala za informacije, mislim da nemam ni kap ulja, kroz prozorce mi se jedva vidi nesto pri dnu da imam ulja ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...