Obelix 140 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nisam clan,ali zaista neznam sta se desava ove godine??? Mozda mali propusti zbog Kiskovog odsustva ili sta vec.Ovih dana sam bas vezan za kucu zbog klinaca pa nikako da se vidim sa Jovanom ,ili Somijem koji su clanovi...al videc danas da se raspitam pa da javim Raspitao sam se ja, meni je bliže. :D Izmjena u muzičkom programu, otkazan je nastup "RIBLJE ČORBE", gledaćemo i slušati Ivanu i "NEGATIV". Kao i mnogi klubovi, tako i "ERE" imaju nekih unutrašnjih trzavica, ali će i oni, koji se ne slažu sa zvaničnom politikom kluba, pomoći da ovaj skup bude na nivou ranijih. Dvadesetak mojih sugrađana je već rezervisalo šmještaj, većina u hotelu "Zlatibor" ( čuveni SIVAC ) po cijeni od 1.500, din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kakav kontakt tel hotela Zlatibor Sivac ? Unapred zahvalan ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Soba rezervisana cekamo subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nisam clan,ali zaista neznam sta se desava ove godine??? Mozda mali propusti zbog Kiskovog odsustva ili sta vec.Ovih dana sam bas vezan za kucu zbog klinaca pa nikako da se vidim sa Jovanom ,ili Somijem koji su clanovi...al videc danas da se raspitam pa da javim Raspitao sam se ja, meni je bliže. :D Izmjena u muzičkom programu, otkazan je nastup "RIBLJE ČORBE", gledaćemo i slušati Ivanu i "NEGATIV". Kao i mnogi klubovi, tako i "ERE" imaju nekih unutrašnjih trzavica, ali će i oni, koji se ne slažu sa zvaničnom politikom kluba, pomoći da ovaj skup bude na nivou ranijih. Dvadesetak mojih sugrađana je već rezervisalo šmještaj, većina u hotelu "Zlatibor" ( čuveni SIVAC ) po cijeni od 1.500, din. Kao sto kolega rece ,tako odprilike stoje stvari sa Erama,ja nisam clan,i nije moje da bas nesto stoo sam "nacuo",pricam tako javno...Mada nisam nikako stigao da odem do drugara,koji je clan i bas je upucen u sve detaljno. No svejedno,svakako cemo se druziti,i samo Boze daj lepog vremena.... ;D ;) ;)za ostalocemo se lako snaci... evo linka "sivonje",-Hotel Zlatibor http://hotel-zlatibor.com/ P.S.ako nesto nebude valjalo...ja sam pokosio dvoriste,pa mozemo da rostiljamo do miler volje ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dajte neki kontak mob da se lako nadjemo i upoznamo ko dolazi sutra il u subotu.Ako sta treba tu sam. Moj mob je 061/66-23-303 koji ce biti aktivan veceras ili ujutru..(stari otisao za cizme) :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Imašl li neku komšinicu da nas malo izmasira, nakon puta ... stariji smo ljudi, nismo navikli na dug put. :D +381 63 80 93 741 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bas juce otisla na more > :( :( al nesto cem da smislimo ;D ;D ;D ;D preko daa sam sa klincima na trgu,a uvece ravimo pravo zezanje!!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan uh uh braco moja mila ! Vidimo se ! Ma *ebes hotel nosim sator i kampujem pa sta bude !!! ;D Braco Ere vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan uh uh braco moja mila ! Vidimo se ! Ma *ebes hotel nosim sator i kampujem pa sta bude !!! ;D Braco Ere vidimo se ! ja se ne odvajam od šatora, a eto me još u petak popodne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh to se ne propusta, dolazimo u vecem broju pozz. KV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Uzice,nemoguce da jos nema izvestaja i slika.....stotine motora je proslo pored Milanovca,a znam da ih je dosta i iz Mitrovice u petak krenulo.... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se pre oko 1sat.Ere kao i svake godine extra domacini.Bivsi clanovi su pomagali u organizaciji i odrzavanju skupa sto je za svaku pohvalu. Docek kao i uvek,hleb,so,rakijica.Danas nas ispratise uz kaficu,pice,dorucak.Ere,vidimo se i dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo malo fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i texta bilo mnogo dobro, ja sam sa nekim drugarima stigao još u petak popodne , video neke stare poznanike upoznao neke nove bajkere i sve u svemu dobro upoznao bajkere iz vranja koji su pomogli onim sestrama , i veoma mi je drago što sam bio i sa njima jel su pravi humanisti pozdrav za KIŠKA pozdrav i za ERE i vidimo se i idući put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da ces medju prvima postaviti slike...pozz za miinju...Branislav je legenda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B 0 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i texta bilo mnogo dobro, ja sam sa nekim drugarima stigao još u petak popodne , video neke stare poznanike upoznao neke nove bajkere i sve u svemu dobro upoznao bajkere iz vranja koji su pomogli onim sestrama , i veoma mi je drago što sam bio i sa njima jel su pravi humanisti pozdrav za KIŠKA pozdrav i za ERE i vidimo se i idući put Kao sto je obecano slike su postavljene na sajtu pa mozete pogledati. Da ne bude da udaram reklamu setiće te se sajta a ako ne pusticu vam link na pp. Pozdrav od Fotografa, B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 4, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako obicno i biva svi porethodni dogovori sa neki drugarima koji su izrazili zelju da idu na taj Skup tog dana u petak su pali u vodu.Razlog financijska situacija...? Medjutim i oni koji su odlucili da idu saopstili su mi ujutro da polaze iz Bijeljine u 12h,a ja jos u Firmi na poslu i to do 15h.Jbg sta da se radi,nije problem izaci ranije iz Firme,vec sto k`o uzinat u Firmi posla preko glave,sto je petkom uobicajno jer svi hoce nesto da zvrse prije vikenda. Medjutim zaloupotrebljavam polozaj u Firmi i Firmu napustam u 12.30h uz bezuspjesno pokusavanje da drugare koji ce ici dobijem na mobilni telefon.Zakljucak je da su vec posli i da se ne mogu javiti u voznji. Uz svu mogucu vjestinu i brzinu pakujem se i svracam do vulkanizera da jos provjerim pritisak u gumama,jer TDM nije vozen od povratka iz Trebinja.I gle cuda nebo se zacrni i poce kisa,ali brzo prodje i nakon pola sata definitivno polazim.Dok sam cekao da kisa prestane uspjeo sam dobti drugara iz ekipe koja je posla u 12h i on mi rece da su vec stigli u Zvornik i da ce voziti laganije.Prednost od 75km u startu se ne moze nadoknaditi sve da je autoput i da vozim 200km/h, s`toga odlucim da podjem opusteno u nekom svom ritmu pa kad stignem u Uzice.Stizem do Shepka po vlaznom putu,gdje vec moram stati i odlucujem obuci kishni kombinezon jer sam stigao kishu koje je prije pola sata padala u Bijeljini.Ne zeleci dangubiti vrijeme krecem dobro ushushkan po kishi dalje prema Zvorniku,ali kako obicno biva da nisam imao kishno odijelo kisaha bi me pratila do Uzica,a ovako prestaje nakon predjenih desetak kilometara.Odlucujem nastaviti dalje tako ushushkan jer nebo jos prijeti i po koja kap padne na vizir kacige.Medjuti najveci problem su bare po mokrom kolovozu i vozila koja me u mimoilazenju "zapljuskuju" vodom,a i ona koja sustignem. U Zvorniku sustizem dvojicu drugara,jednog sugradjanina na Yamahi R1,a drugog momka je iz Trshica i znam ga iz vidjenja sa Moto skupova, a vozi Suzuki GSXR 1000 R.U Drinjachi poslije Zvornika smo se oslobodili kishnih kombinezona,jer je sunce vec uveliko probijalo oblake i pocelo je biti veoma toplo shto nas je u daljem putu preko Ljubovije prema Kadinjaci tjeralo da vozimo brze i ostrije dobrim putem uz Drinu gdje smo se dobro izjurcali po putu sa mnogo lijepih krivina. U Uzicu smo docekani tradicionaldo lijepo od strane domacina koji se maximalno potrudio da sviam uljepsha i ucini raznovrstan trodnevni boravak na Moto skupu.Sa Moto skupa sam se vratio u nedelju ranije,da iskoristi ostatak dana u odmoru zbog obilja obaveza koje me cekaju u ponedeljak.Sve u svemu jedan veoma lijepo proveden vikend. Odmor na Kadinjaci. Sastanak sa drugarima i pricha kako je ko proshao u putu - koliko je pokisao. Opasna TENERA. :o Noc je bila kratka uz dobro raspolozenje. Subotnji izlet uz dorucak i pivo u selo Ptpeche i Potpechku pechinu. Popodnevna kafa sa hladnom limunadom uz razhladjivanje ventilatorima koji izbacuju vodenu maglu u centru Uzica. Most na pruzi Beograd - Bar koji se nalazi iznad Moto kampa ili se Kamp nalazi ispod njega na ulasku u Uzicku zeljeznicku stanicu. Pranje-kozmetichki tretman TDM-a nakon dolaska kuci...Zasluzio je. Put u povratku proshao bez problema uz suvo i toplo vrijeme,prem`da je prethodnu noc u Uzicu padala kisha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan jedan drugar iz požege mnogi ga znaju SAĆO je imao nezgodu koja je prošla sa prelomom ključne kosti ali bi voleo da znam nešto više o tome ako neko nešto zna neka javi ili ovde ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan U Užicu je bilo dobro, slično kao i prošle godine samo ovaj put nije bila tekila u opticaju nego STOK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam ja slikao ))))))) ;D ;D ;D ;D al moj aparat zakovao pa sam malo kasnije i ja:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene..dok je aparat radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan JOS MALO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...