zarko1983 79 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan kao sto napisah kupujem ram od pomenutog motora i jos neke sitnice, rezervoar, satove.....? ako neko ima nesto neka pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan kao sto napisah kupujem ram od pomenutog motora i jos neke sitnice, rezervoar, satove.....? ako neko ima nesto neka pise Jel ti trebaju i domaci papiri od rama ili može stranac? Šta te još interesuje od sitnica??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan moze i stranac u najgorem slucaju, treba mi svasta, tabla korman ne znam vile u kakvom su stanju, ortak ga je polomio, ti napisi ako imas nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da ti ispravim ram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da ti ispravim ram! Ma to je unisteno, polomljen na nekoliko mesta, uleteo je pod auto, smrskan, igra mi ulogu ram viljuske posto je agregat preziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...