zli 412 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna preporuka a i ujedno priznanje jer sam bio klipan jedno mesec-dva... narucih ja preko bare zimus, upravo za ove vrucine, jednu koznu poluperforiranu jaknu. marka je znana FS,onako napamet...povukao me izgled ,extra kvalitetni protektori... i tako...cuvam ja tu jaknu u ormanu,pogledam je s vremena na vreme, pa razmisljam nema sanse da stavim na sebe jos jedan sloj koze a napolju przi...vec sam se biJo spremio da je stavim u oglase. kad sad u subotu ja prelomim da probam...e mojoj sreci nikako nije bilo kraja na 30+... znojavoj majici ni traga,sto me je pratilo non-stop i ranije, a vetar prolazi taman toliko koliko treba ... sve vreme mi je osmeh bio na licu, upravo sam razmisljao o ovom klipanu kome je stajala u ormanu par meseci... eto preporuka za komad opreme za vrele dane! (prosle godine sam imao mesh jaknu,ovo je 2 svetlosne godine daleko od obicne tekstilne mesh jakne...u kojoj duva k`o u majici a uvece se smrznes ko ....) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Jul 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zli , moze slika , neznam o kojoj je firmi rec ? Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan izvini(te), FieldSheer, ima vise modela, nesto sam ja umislio skracenicu FS naravno sto da ne bude drugi proizvodjac,bitno je da radi... poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2-3 meseca kupio inMotion jaknu i prilicno sam zadovoljan. To je ona varijanta iz vise slojeva. Postava za zimu i hladno, za leto se skine deo koji ide preko grudi, ledja i ispod rukava i ostanu svi protektori. Idu i fluo tregeri uz jaknu. Ova letnja varijanta je po mom misljenju prilicno zadovoljavajuca, vetar prolazi taman kolko treba, i cesto je nosim. E sad nosio sam je i ono kad je bilo preko 30 ali sam odustao posto na semaforu je katastrofa i samo u majici a da ne prcam sa jaknom. Da... veliki plus za protektore na laktovima posto idu duz cele podlaktice. na ledjima je jedino onaj tvrdi sundjer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan izvini(te), FieldSheer, ima vise modela, nesto sam ja umislio skracenicu FS naravno sto da ne bude drugi proizvodjac,bitno je da radi... poz! A, koji je model, ako nije tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 14, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas nisam mogao vise da istrpim - pola sata po gradu, Louis ranac, bermude i kaciga ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Listajući zaboravljene teme, podsetih se na ovu. Odlučio sam se za gladijator i mislim da je pogodak. Prvo i najvažnije, mislim da je bolja i kompletnija zaštita jer ima protektore na grodima i podlaktocama a same remenice bolje stoje, da ne govorim o celoj pokrivenoj kičmi. Odllična ventilacija po vrućini. Nosim duks pri sebi obučem preko kad je ladnije. Skinuo sam protektore sa Kordura jakne i mogu da je navučem preko, zajedno sa duksom tako da pokrivam veoma veliki raspon temperature. Sad sam išao na more i dodavao sam aktivni veš tako da baš veliki komotitet pri prilagođanju temperaturi. Dalje, mnogi kažu da mnogo "opasnije " delujem, na motoru što sam i zaključio jer mi se mahom sklanjaju s puta. Uzeo sam i supruzi koja se isprva oprala al sad je i ona zaključila da se puno bolje i bezbednije oseća sa njim. Moja preporuka i ne košta mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 5, 2012 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa moto farmerkama (sa protektorima), kakve su one za letnje dane? Da li postoji neka alternativa u obliku klasicnih moto pantalona sa velikim povrsinama prekrivenim mash-om(slicno letnjim moto jaknama)? Generalno, trebaju mi sto propustljivije moto pantalone sa pristojnim nivoom zastite... svaki savet je dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Milose, u vezi drugog dela tvog pitanja, ja sam upravo za letnje dane narucio bio jos prosle godine Probiker PR-09...imaju velike mesh panele napred na butinama i ispod kolena, a nazad u donjem delu takodje...nazalost, velike su mi i nisam imao priliku da ih probam po vrucini, ali ovako pod rukom kladim se da toliki mesh paneli moraju da rade posao. imaju i ulozak za vece kad zahladni, nadji sliku na netu, ako ne nadjes mogu da slikam i da ti posaljem...inace svaka ovakva varijanta bez obzira na brend, kladim se da radi posao na vrucini. edit: evo slike kako to izgleda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Jul 3, 2012 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratih sa duge ture, Slo, Au i De, vrućina danas ceo dan, preko 34. Imao sam i brzu noćnu vožnju auto putem, penjanje na veliku nadmorsku visinu...Kupio sam pantalone ala Zlijeve, sa mešom, savršeno rade posao, nije vruće ni dok se šeta u njima duži period. Za nešto svežiju vožnju obučem aktivni veš. Pantalone imaju originalno tanak termo uložak za još nižu temperaturu i plus kišni uložak koji ide isto unutar pantalona tako da pokriva jako širok opseg, po tuđem iskustvu se može i na 0 °. Naravno, tvrdi protektori na kolenima i oni mekši na kukopvima. Kupljeno kod Raje gde ima i gladijatora. Postoji i jakna od meša isto sa 2 uloška, isto Raja, ali definitivno je gladijator meni najbolja opcija. Za brzu vožnju auto putevima po vrelom suncu sa kratkom majcom, svežije sa aktivnim vešom i za hladnije opet nadodata "teška" prazna jakna. Gladijator ima puniju zaštiti grudnog koša i malo raskopčan taman pušta promaju a ne probija. I naravno, rastegljivi žuti prsluk. Kod nas je jeres a u DE skoro svako na motoru ga nosi. Propusan je i uopšte ne smeta. Ja sam omanuo sa brojem, uzo sam veći broj pa mi leprša, al ću ga suziti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...