Rajevic ks 32 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam sta da radim pa da vas pitam za savet. Kupio sam polovne auspuhe od GPZ500 (originalni), ali su malo zapusteni,korodirali im punktovi,na jednoj strani osteceni od pada i jos par sitnica. Sve to je na onom sjajnom,niklovanom delu topa,pa me zanima moze li se to nekako sanirati poliranjem,smorglom ili da uzmem neku foliju da ih ulepim ili vec kako?......... Bas mi je ruzno onako pa dajte neki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seiz 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ostecenje od pada sve zavisi koliko su duboke...ako su samo ogrebotine,to se da ispolirati,al treba strpljenja,ne ide bas brzo (drugarov cale je pravio sam auspuh,pa smo ga mi rucno polirali na smenu par dana)...a ja sam video ovde kod mene u zemunu u jednoj radnji za kola da imaju kit za reparaciju auspuha...nekih par folijica i neke smole, ili tako neka cuda, stvarno nisam zagledao...uglavnom je za popravljanje ostecenja, eventualno nekih rupa...znaci i to postoji...ne kosta puno...a i mozes da odneses u neki auspuh servis,pa oni tamo da ti urade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...