nikola_m88 1 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: Jagodina <====> Zemun Motocikl: Honda cbr 600rr Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako trebaju mi delovi za leverdu 125 kubika 90 godiste, zakucao je motor pa bih ga radio ili zamenio celu masinu ako neko zna gde moze da se nabavi, od delova mi treba radilica, klipnjaca, klip, karike, iglicasti lezajevi i komplet dihtunga. ako neko zna bio bih mu mnogo zahvalan da mi pomogne gde mogu da nabavim delove ili celu masinu, motor mi stoji rasklopljen u garazi pa bih sto pre da ga namestim ipak je leto ne bi valjalo da stoji rasklopljen u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_m88 1 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Jagodina <====> Zemun Motocikl: Honda cbr 600rr Prijavi odgovor kao problematičan laverda na prodaju 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_m88 1 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Jagodina <====> Zemun Motocikl: Honda cbr 600rr Prijavi odgovor kao problematičan laverda prodata, ova moze da se zakljuca ili obrise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...