Ludiserviser 1 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naveo kupujem karburatore za zxr750 92.94g u ispravnom stanju max od 80do100e ko ima nek se javi i casticu ga jedno kupanje na Barsku plazu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja, ali je potrebno zameniti iglice kod plovka. isprobano i rade ok. 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Meni su samo tj iglice one 4 sto se namjesta radi kolicine goriva malo pojedene a drugo je sve ok na njemu sto mislis da li mogu da se iskombinuju od dva jedan da valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima znatno povecanje snage imam siberske racing karburatore za tvoj moitor.Uz racing bregaste i otvoreni karbonski airbox (sto takodje imam) dobio bi performanse tri generacije novijih motora tvoje klase.Nije jeftino ali se na kraju isplati.o64/1286-963. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...