DzOkS 1172 Napisano Septembar 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mijenjao ulje i semeringe u vilama.Interesuje me postupak... Ja sam uradio sve, imas negde u ovoj temi cini mi se ili sam bio otvorio novu temu . . . Ne secam se sad, bilo pre dvve-tri godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu,mislim da ce posluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 2, 2015 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar menjali, i sad opet cure.... Stavio sam neke iz Gevare... Sto ce reci da je prva stvar u postupku: "Uzeti original gumeice". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 3, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar menjali, i sad opet cure.... Stavio sam neke iz Gevare... Sto ce reci da je prva stvar u postupku: "Uzeti original gumeice". Ја сам своје наручио преко Бере са форума, оригинал из Њемачке стигле ми са све мојим именом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar menjali, i sad opet cure.... Stavio sam neke iz Gevare... Sto ce reci da je prva stvar u postupku: "Uzeti original gumeice". Druga stvar kad sve zavrsis. Staviti harmonike :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Zamjena ulja u vilama odradjena,e sad se javio novi problem.Gasi se u voznji i to samo kad se zagrije i ponekad dobije rupu (gusenje)....nisam stigao da trazim po forumu.....da li je imao neko slicna iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i slija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 9, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Staviš i ove "harmonike" i nema da te boli glava. Ne može prljavština da dopre do gumice i pocepa je. Uz to nisu ni mnogo skupe. Ide link.... http://www.aliexpress.com/item/ACERBIS-FRONT-PROTECTOR-COVER-GUARD-COVER-SET-FOR-MOTORCYCLE-MOTOCROSS-PIT-BIKE-DIRT-BIKE-FREE-SHIPPING/32305145384.html?spm=2114.01020208.3.46.LQWzXL&ws_ab_test=201407_3,201444_6,201409_1 A evo i kako to izgleda... http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/image/10520-20150405-085127/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc bas pricali o njima i ti mi sad ustedi trazenje,hvala ti...kad dodju stavim i miran,uz pomoc kolege (svestenik)koji je odradio veci dio posla . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 9, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi za te pare si miran. A ti i ideš po tim terenima gde će ti i trebati nešto da ne povuče prašinu i prljavštinu kroz gumicu... Još su ove i lepe, nisu one gumenjare sa naborima, ima da čučnu uz dakara ko dupe na nošu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado73 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, molim za pomoc: motor lepo pali, na nizim obrtajima radi OK. Ali na visim obrtajima posle nekog vremena samo zastuca i ugasi se u voznji, slicno kao kad ostanes bez goriva. Posle neko vreme nece da pali, sacekam 10-15 min i ponovo upali. Dalje mozes da ga vozis na niskim obrtajima, ali cim dodas gas, ista prica... Proverio sam rezervoar, slavinu goriva, filter goriva i sve je u redu, nema zapusenja. Molim vas za savet - karb, bogata/mrsava smesa.... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da znam sta je, ako si iz bg mozemo da se cujemo i objasnim ti ako je to a nadam se da jeste...........cudim se nije me preduhitrio neko ko zna sve!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Septembar 17, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, molim za pomoc: motor lepo pali, na nizim obrtajima radi OK. Ali na visim obrtajima posle nekog vremena samo zastuca i ugasi se u voznji, slicno kao kad ostanes bez goriva. Posle neko vreme nece da pali, sacekam 10-15 min i ponovo upali. Dalje mozes da ga vozis na niskim obrtajima, ali cim dodas gas, ista prica... Proverio sam rezervoar, slavinu goriva, filter goriva i sve je u redu, nema zapusenja. Molim vas za savet - karb, bogata/mrsava smesa.... Hvala unapred Jel ti je providan filter za gorivo? Onaj koji stoji izmedju slavinice i karburatora? Baci pogled na njega kad ti stane tako motor, ako je prazan to znaci da ti se desava vapor lock. Meni se to desavalo, dosta neprijatno i moze da bude i opasno. Simptomi slicni kao tvoji, pali sve normalno, krenem da vozim i u nekom nasumicnom trenutku samo se ugasi. I kad stane ja pogledam filter, on suv, ima sigurno goriva u rezervoaru ali nema u filteru, prekinut dovod goriva do karba. Posle nekog vremena, kad nestane vakum, lepo se videlo kako ponovo krene da tece gorivo kroz filter i motor odmah pali i moze da se vozi. Ja sam problem resio tako sto sam uklonio taj spoljni filter za gorivo, motor se nijednom nije ugasio u voznji od tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neoko pravio u sopstvenoj reziji crash barove....drugar mi ima masinu za savijanje cijevi pa bih pokusao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Octobar 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako nekoga zanima imam extra fundura za prodaju bez ikakvog ulaganja lepa cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Novembar 3, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina i Transfagarasan na BMW F650 od kolege Dorin Aventura. Fenomenalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa1975 0 Napisano Januar 4, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: paracin Motocikl: bmwf650gs Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koliki je normalni zazor izmedju zadnjeg lancanika i tocka? da li je normalno da bude bez zazora? mislim na one gumene ublazivace na lancaniku unapred hvala,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 15, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima vlasnika ovog motora ili sam ostao samo ja!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih jos. Samo vas gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 15, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел ко та ради? Ја планирам заменим прењи диск, плочице, уље кочионо и да наштелујем вентиле Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Januar 15, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima vlasnika ovog motora ili sam ostao samo ja!? Ima, evo ja kupio da imam za pijacu, na APE-ca malo stane krompira i luka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 15, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima vlasnika ovog motora ili sam ostao samo ja!? Ima, evo ja kupio da imam za pijacu, na APE-ca malo stane krompira i luka. Са тобом ћу да разговарам кад се јавиш да ти платим пиво може и сок Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Januar 16, 2016 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sanjam zimski san Motor u garaži, akumulator kod kuću u kredenac da mu bude toplo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bijeli medo,samim tim nece ni da spava....pa ga moram vikendom prosetati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...