Neške 30 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je tela mušterija. Meni se ne svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan A da probash e-bay?... To stoji, ali nema teorije da mu stigne pre 1 Avgusta Nisam bash siguran. Meni je stigao CDI od Suze SV-a za 6 dana, od Britanije do lokalne poshte u Beogradu. Dodushe, shto se duzhe cheka, shanse su manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan A da probash e-bay?... To stoji, ali nema teorije da mu stigne pre 1 Avgusta Nisam bash siguran. Meni je stigao CDI od Suze SV-a za 6 dana, od Britanije do lokalne poshte u Beogradu. Dodushe, shto se duzhe cheka, shanse su manje... Onda si ti imao srece. Ja sam morao da cekam skoro po mesec dana, doduse nekad i manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan hmmm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Namesten motor tj cdi,doneo lepo celi f 650 iz italije za delove i kraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan a da nesi raspolozan da prodas koji delic za FUrunicu? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Zavi si sta? pusti pp sta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 18, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Namesten motor tj cdi,doneo lepo celi f 650 iz italije za delove i kraj ;D Ticak...ispricaj malo vise o ovome? Odkud ceo motor? Nasao ga vrlo povoljno ili... eto tako ? Daj neku sliku motora ( ako nije poslovna tajna )... mislim da ces brzo da vratis ulozene pare svakom ce nesto da zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Radulovic cdi 34000 dinara,otisao u Italiju nasao f 650 za 800evra,skinuo cdi i ostalo sto mi je bilo lose sredio svog f 650 u fulu da bude i vise od toga,masinu,ram i felne prodao drugaru da pravi sebi motor rucni rad,plastike ostavio sebi zlu netrebalo. I na kraju me cdi kostao 50evra. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 19, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Radulovic cdi 34000 dinara,otisao u Italiju nasao f 650 za 800evra,skinuo cdi i ostalo sto mi je bilo lose sredio svog f 650 u fulu da bude i vise od toga,masinu,ram i felne prodao drugaru da pravi sebi motor rucni rad,plastike ostavio sebi zlu netrebalo. I na kraju me cdi kostao 50evra. ;D hehe... svaka cast! btw... reci drugaru da ne baca nikakav visak delova! samo neka slika ili napravi spisak i otici ce to ovde... siguran sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Kakav visak jos ce i da fali ;D Meni je bitno da sam ja svog fundura sredio kako sam zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj F650 posle sredjivanja ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ispao extra ,lepo, lepo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 20, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Ticak... :o :o :o svaka cast! sediste si maznuo sa italijanske furune ili si posebno radio ? nalepnice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Sediste mi presvukao covek sto radi tapaciranje auto sedista radio dugo u sloveniji jako lepo radi a uzeo celih 10evra,nalepnice radio drugar moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ako budem navatao drugara da smota cev za izduvnu granu stavljam drugi lonac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, bas je lep, svaka cast. Extra mu stoje te crne felne i trakice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Joska i Arakis ugredili rucice sa grejacima. E sad, poenta u tome je sto su rucice bile od Quada pa desna nije mogla da se navuce jer je uza za nekih 4 - 5 mm, ali cika strugar odradio posao za jedno pivo, ja navukao rucicu, prikacio na buksnu i sve sljaka ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata Počuča 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ako neko ima na lageru alternator za Funduro - spašavajte :-[ !! Neću da budem invalid, fali mi moja zver!! Ko ima nek me cimne na 0646866343, ili 011 2768 107.... Poklanjam pancirni šlem Mile Dragić za naše specijalce u zamenu za dotični deo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 24, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Furuna ekipo evo nesto da se zanimate kada ste na dzadi... a da izbegnemo ono daj krug da vidim kako ide u crveno Navozah se zadnja tri dana ko blesav fala k**** konacno i nesto sam gledao... 5 brzina... 4000rpm idem 100, 5000rpm idem 120, 6000rmp idem 140 ( dalje zvace guza gace )...tacno i uvek! e sad... ako vas ne mrzi pogledajte i kod vas pa prenesite... ne znam sta ce mi eventualni drugaciji rezultati reci ali.. sigurno necu biti srecan ako kod vas sa manje obrtaja djira brze takodje konstantno sam ga drzao izmedju 120 i 140, bg - fruska gora i nazad + malo nasilnicke voznje u beogradu u vecernjim satima... sa 7.3L presao 159 kilometara... iako mi nije preterano bitno... svidja mi se ispod 5 litara... makar to bilo samo na otvorenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Info ... gdje moze da se nabavi poviseni vizir za gs 650 (2000 godiste ima samo onaj mali)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,ako je to ovaj. Isti nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan naturi li ti onaj drugi auspuk? i sta mi bi sa odgovorom :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan Turio i posle dva sata skinuo grmi puca vatra seva........neznam sta da ti kazem za ono..........moram se malo raspitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ...konacno i nesto sam gledao... 5 brzina... 4000rpm idem 100, 5000rpm idem 120, 6000rmp idem 140 ( dalje zvace guza gace )...tacno i uvek! ... sa 7.3L presao 159 kilometara... Isto. Nedje dok sam bio u US, skontao sam da postoje zupchanici sa manjim odnosno vecjim brojem zuba. Promenom zupchanika bi se prenosni odnos svakako promenio, a ja sve vishe razmishljam o tome, jer me nervira da ga gulim 6000rpm ne bih li ishao 140, zhao mi mashine. A da ne pricham kako vibrira... A shto se tiche potroshnje... neshto mi to deluje puno... ili pak moj troshi premalo... siromashnih 3,4l/100 na otvorenom, odnosno 4l po gradu. Moram napomenuti da je u pitanju twin spark mashina sa ubrizgavanjem. (f650gs '05.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...