skijash 246 Napisano Jun 10, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem rukavice koje sam juče kupio od Mine jer su mi male. Izgledalo mi je da su mi ok, ali čim sam seo na motor video sam da neće to moći tako, prevelika mi šaka Veličina je xl, nisam ih nosio, znači i dalje su nove. Cena je 2500, koliko sam i ja dao. 063 393 303 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su odlične. Iako je broj XL, ja nosim L i knap su mi, tako da je najbolje da ih kupi neko kome odgovara veličina L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neodu čujemo se u ponedeljak biću u bgd-u da ih probam. pusti mi mob na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 11, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...