Sinisa-Sabac 66 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze potrebna mi je komplet masina (ispravna naravno) za KTM Duke 2 moze i bez papira...Masina ne mora da bude od Duke-a ,moze i od nekog drugog KTM-a samo da odgovara i da je 640 tj 625 kubika Ponude na PP ili na 063/663-280 064/0-663-280 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina je jos uvek u toku... Ako neko zna nekog ko ima agregat neka mi javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima ovdje jedan citav prodaje se za 1200 evra ispravan mislim 97g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da nema niko agregat da proda :-\ proci ce leto a meni motor stoji u garazi :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan odustao od kupovine agregata,KTM prodat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...