Havarisan 173 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu fzx 750 1996god. motor je u fabrickom stanju osim auspuha. 2200e Jako redak motor. Ima istu masinu kao YZF 750. 0641980814 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Motor je super ocuvan,a tek zvuk sto ima...da se najezis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Paa, do novembra mozda namaknem te pare, pa ako se ne proda i ako zima bude blaga da se i ja navozam kao covek moja neostvarena ljubav, mali V-max fzx... eh... ;D pozdrav druze, kad cete u Vrsac malo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si sad izvukao ovo cudo?Nema me 5 dana i odma si presao na sintisajzere Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan e moj smajseru, da samo cujes taj mocni stereo zvuk !!! ali sta tebi vredi pricati !!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan e moj smajseru, da samo cujes taj mocni stereo zvuk !!! ali sta tebi vredi pricati !!! ;D Verujem da je mocan,kupio je covek sve japance pa za kraj uzeo i sintic da svira malo.Ajde da ne offujemo vise oglas vidimo se za koji dan pa da nam ti kao veliki maestro odsviras nesto Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...