guja011 167 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan iako vuče na pitanje u vzi neke radnje ili servisa, da okačim ovde: 1) postoji li u bgd neka persona koja može da iseče ogledalo prema uzorku (KTM "bolesni" šestougao) ? uzorak imam, materjal imam , 2mm debljine 2) (u slučaju potrebe) postoji li neko ko može ogledalo da izvadi u komadu iz oriđinala i naravno da vrati posle male intervencije na istom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pravio(sekao) za nekoliko automobilskih retrovizora kod obicnog staklorezca i posle samo zalepim u retrovizor,verujem da bi i kod tebe tako moglo. A ovo da se izvadi trebalo bi da i to moze,samo ako nije toliko jako pricvrsceno(verovatno zalepljeno)da se prilokom vadjenja ne polomi ogledalo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne, nije lepljeno, samo je ubačeno u uslovno rečeno žljeb. znači sa vidljive strane je obod nešto manji od samog ogledala a iznutra staklo leži na par oslonaca. neka fora mora da postoji. ovo viđeno na 1 komadu na kom je domaći umetnik sekao deblje staklo (3mm) umesto originala (ispod 2,5mm-pre 2mm) i očajno upasovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to se vadi i vraca fenom za kosu(ne za farbu) ima lik koji radi sa retrovizorima 063 395 291 Djordje OGLEDALA, RETROVIZORI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan takodje obrati paznju, originalna ogledala su konveksna(umanjuju) i tonirana a obicna su obicna pa ti se zavrti u glavi kad pogledas u njih i opasna su jer ne moze tako brzo da se promeni zumiranje ocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem sa retrovizorom pa sam ogledalo isekao od nekog starog retrovizora i ispalo je odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 353 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem sa retrovizorom pa sam ogledalo isekao od nekog starog retrovizora i ispalo je odlicno ...pravo rešenje-retrovizor od kamiona...pa ga secneš i smanjiš! Samo pazi da te kamiondzija ne uhvati... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije problem napraviti tj iseci novo konkav staklo vec ovo izvaditi i vratiti bez ostecenja plastike a ako se drugi problem resi prvi vise ni ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci sasavo , ogledalo se kao i obicno staklo moze seci ( fazonirati ) makazama , ali samo tanko , 2 mm , tako sto ga seces U VODI , uronis komad i makaze u kofu s vodom i seckas , nekim boljim makazama svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan ajde ovako prvo obicno ravno ogledalo daje realniju sliku koliko je nesto udaljeno iza tebe ( imao na kolima konveksno pa mi magarac slomio, pa sam isekao i stavio obicno) konveksno je bolje jel daje siru sliku prostora iza tebe @ Guja ako ti je konveksno ogledalo na retrovizoru, i ako nadjes neko staro od kamiona ili bilo cega pazi da ti se krivine uklope ili ces imati problema pri stavljanju u plastiku staklorezac sam pa znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to se vadi i vraca fenom za kosu(ne za farbu) ima lik koji radi sa retrovizorima 063 395 291 Djordje OGLEDALA, RETROVIZORI on kaze da moze da proba ali da ne garantuje da ce uspeti a da ne osteti plastiku ili polomi staklo... ima neko ko je to vec radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...