jozamladen 21 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ускоро ми се жена порађа, тако да ће ми требати пара за бебу, а и морам касније да средим грејање у кући. Тако да морам да пробам да продам моју ракету, ако може. Ако не, остаје код мене. Дакле, у питању је ИЖ Планета 4, 1986. годиште. Мотор је у одличном стању, прошле године сам га купио и средио да личи на Енглеза. Има нов мењач, одличну струју, ново седиште, резервоар офарбан прошле године. Предњи фар и контакт брава су од Фалконца. Гуме су оригиналне, ни су баш сјајне, али мени нису сметале. У принципу, нема улагања. Прешао је мање од 12-13 ооо, не знам баш тачно пошто је километар сат био покварен, а ја сам ставио други. Води се на мене, регистрован је до краја јуна. Уз мотор дајем и доста резервних делова (ламеле, корпа квачила, стари мењач, алтернатор, реглер....) Цена за све је 450 евра, ко је заинтересован нек се јави на ПП или на 064 392 88 48, па да се договоримо. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ево пар слика: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Још једна Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koliko kuba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 5, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je 350ccm,davno sam imao Planetu 5,masina je bila ista kao na ovom,samo 1 izduv iz cilindra...Moj IZH je vise vozen sa cistim benzinom,nego sa mesavinom,cak sam jedno vreme pravio mesavinu sa preradjenim uljem mladost-ludost i nikad me nije izneverio i ostavio,cak i kad sam ga prodao taj decko ga je odvezao nazad 250km bez stajanja.Znaci rus kad napravi,napravio je ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 5, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Planeta 4. Kad se samo setim sa kakom sam je čežnjom gledao u izlogu kad sam (nekad davno) bio mlad. Kakva je to makina bila nekad. Svaka čast kako si je očuvao majstore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koliko kuba? 350 kubika, i to onih ruskih, kao da si se popeo medvedu na leđa ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Planeta 4. Kad se samo setim sa kakom sam je čežnjom gledao u izlogu kad sam (nekad davno) bio mlad. Kakva je to makina bila nekad. Svaka čast kako si je očuvao majstore. Није био много вожен раније, већ много запуштен. Мало труда и мотор као нов. Шта да ти кажем пријатељу, носталгија је чудо, можда и пожелиш да испуниш дечачки сан под старе дане Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 6, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hm. Razmišljam se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Па `ајде ако се смислиш јави се ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Нема нико озбиљно заинтересован :-\ А регистрација истекла. Онда цена мора да се спусти, и она је дакле сада мања од 450 евра. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Иж је регистрован до јула 2011. Ајмо људи, прилика! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi na PP cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...