aca-pn 6451 Napisano April 6, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posle dana i nedelja gledanja po netu, pomalo davljenja i vas, za koji motor da se odlucim (domonator ili transalp), konacno sam se odlucio i kupio - HONDU TRANSALP. Evo ovu: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6015 Preko ovog foruma sam ga nasao, od clana foruma ga kupio, pa se sad na forumu i hvalim Zahvaljujem se i panthocrator-u tj Krichku, bivsem vlasniku motora na korektnosti, covek me je maksimalno ispostovao, cimao se po autobuskoj stanici i poslao mi mobilni koji sam, onako sludjen zbog novog motora, zaboravio kod njega u garazi :oops: Hvala druze ! :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 6, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da ovaj forum ima i neke pozitivne strane..:D:D.. U zdravlju da ga vozis i da te dobro sluzi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan pfffff :? i nije ti nesto :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma lep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano April 6, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pfffff :? i nije ti nesto :wink: Jok, tvoje gume su nesto - pune bockica pa ti zuljaju taj jadan motor :baeh: Hvala ljudi, super je makina, danas sam se slatko navozao. MARKOtls za malo da me stigne, no pustio sam ga na kraju samo zato da se ne bi razocarao u nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan :antiwar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 7, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Odlièan motor! Svaka èast na kupovini i nek je sa sreæom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano April 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NEKA JE SA SRECOM !!! koja god da je ,HONDA" je ,HONDA" !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano April 7, 2007 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za izbor!!!! neka je sa srecom......i puno hiljada km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 8, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan da ga vozish u zdravlju i veselju puno km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina vidi se da je vodjeno racuna o njoj. Da se ti lepo navozas na njoj i nek ti je uzdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano April 8, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan NEKA JE SA SRECOM !!! koja god da je ' date='HONDA" je ,HONDA" !!![/quote']Kazu ljudi kad kupujes Hondu, kupujes kvalitet, a transalp je jedan od kvalitetnijih modela kvalitetne marke, zato sam se i odlucio za njega E sad bih da kupim bocne stitnike za motor, tj. rollbarove. Ima li neko ideju gde mogu da ih nadjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Da vozis punooooo kilometara i to sve dok ne odlucis nesto novo da uzmes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...