kara kokaleros 3 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje da sipam u mjenjac Cagive mito 125, 98 god ako to ista znaci.... prije mi je neko pogresno usuo pa su mi se zaljepile lamele.... Unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan meni je sae 90 ali treba sae 30. našo sa samo za dizel motore i nisam smeo da sipam ne kontam zivota mi ;D ;D nego ima li neko preporuku šta da sipam, 10w40 ili sta vec, jel moze castrol transoil extra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, potrazi u manuelu za Cagivu i nacices odg... Imas na forumu negde temu sa ovner-manual za sve moguce motore, potrazi malo preko pretrage... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...