slavke 49 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Sutra idem da pogledam jedan motor, on je u Somboru, a ja sam iz Subotice. Motor je uvezen i placeni su porez i carina u Somboru, bar mi tako rekao vlasnik. E sad kakav je postupak ako ja kupim motor i treba da ga registrujem na SU tablice? Treba da se pravi kupoprodajni ugovor, sta mi sve od papire treba? Dali ja mogu uraditi tehnicki pregled u Somboru i sa tim tehnickom da registrujem motor u Subotici ili sve mora u Subotici? I na sta jos da obratim paznju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan kupoprodajni ugovor, carinska deklaracija i to bi bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki pregled je jedinstven na teritoriji Srbije tako da moze Somborski za Suboticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na pomoci To mi je trebalo Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal ti nesto znaci, ali kad sam ja doterao motor i registrovao ga, u saobracajnu su upisali 2 meseca zabrane otudjenja. Inace, treba ti ugovor i carinska deklaracija i saobracajna od motora ( prevedena kod sudskog tumaca i original ), naravno i tehnicki... Ne mogu da se setim sta jos treba, ali uzmi sve zivo od papira sto ima, sve ce ti sigurno trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti i overena potvrda od speditera na koji nacin je motor usao u zemlju. Zvuci glupo jer pise na carinskoj deklaraciji, ali meni su trazili u BG ( u Ljermontovoj gde se radi prva registracija). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti i overena potvrda od speditera na koji nacin je motor usao u zemlju. Zvuci glupo jer pise na carinskoj deklaraciji, ali meni su trazili u BG ( u Ljermontovoj gde se radi prva registracija). Tacno, i meni su to trazili. Ja sam kupio motor od coveka koji ga je uvezao i nije ga registrovao kod nas, bila je zabrana otudjenja 3 meseca tako da smo ga registrovali na njegovo ime, posle godinu dana smo napravili kupoprodajni ugovor, preveo ga na moje ime i registrovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom, poslepodne idem da vidim motor. Vasa pomoc mi mnogo znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je coveku sad kasno za odgovor ali mozda nekome u buduce koristi. Ja sam pre desetak dana registrovao uvezen motor,a nisam imao potvrdu kako je usao u zemlju,i za malo da me vrate sa saltera,kad sa susednog saltera kaze moze ako ima odjavljena strana saobracajna(jer to znaci da su tablice vracene i da je usao bez tablica) i sve sam zavrsio. A ja sam imao overen prevod saobracajne i stranog kupoprodajnog racuna i ona me pita sto si prevodio ovo :o,i to mi je posle vratila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...