Jump to content

Moto Zajednica

Beograd-Herceg Novi 11. ili 12. jun

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Planiram da idem na more na 2 nedelje sa devojkom, drugom i drugaricom u Herceg Novi 11.06.ili 12.06.2010. posto se izjalovio put u Egipat :( Oni su naravno smaraci i idu kolima a ja Stromom :) Lagano i opusteno... Ko zeli da mi se pridruzi i uziva u voznji, klopi i picu moze da krene sa mnom ;) Treba sa sobom da ponese samo dobro raspolozenje i pare za benzin i smestaj u HN-u(ko hoce da ostaje naravno) :)  U Herceg Novom sto se tice smestaja, drugaricina kuca je prebukirana, koliko ja znam dolaze i neki njeni rodjaci tako da ne bih mogao da vas smestim :(  ali cu vam pomoci oko smestaja, znam neke tete koje iznajmljuju sobe :) Ima i u Budvi neki smestaj za 5e po danu, sto je sasvim ok ;)

Dakle ko zeli da mi pravi drustvo do Crne Gore i koga ne mrzi da se vraca kuci bez mene dobrodosao je  :D

Ruta kojom sam mislio da idemo je:Ibarska, Zlatibor, Kanjon Morace, Podgorica, Budva, Herceg Novi

Naravno, ko je vec isao za HN i misli da je bolji neki drugi put mozemo da se dogovorimo, nije problem uopste ;)

Razmislite ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

11-tog se krece na skup u Trebinje...najbolja varijanta ti je skup u Trebinju 11-12-tog pa se spustis do HN 40 km...ja sam posle Trebinja u Budvi nedelju dana...

• U prolazu, 56 postova

mislim da je za uživanje u vožnji lepše da ideš preko Bosne (čačak-užice-mokra gora-višegrad-foča-gacko-trebinje-h.novi)

moguće je da i ja krenem tih dana u vožnju tom rutom pa ću se javiti dan-dva ranije (ako ne odem u Istambul  ;D)

pozdrav

mislim da je za uživanje u vožnji lepše da ideš preko Bosne (čačak-užice-mokra gora-višegrad-foča-gacko-trebinje-h.novi)

moguće je da i ja krenem tih dana u vožnju tom rutom pa ću se javiti dan-dva ranije (ako ne odem u Istambul  ;D)

pozdrav

Pa videcemo, sve je moguce, ako krene vise nas mozemo i na skup u Trebinje, svejedno ;)

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

Od Panceva do Herceg Novog ( Igalo ) putujem najmanje 15-tak puta godisnje jer mi roditelji tamo zive, i zadnji put sam se vracao cak preko Sarajeva jer sam sve moguce puteve i obilaznice presao mnogo puta i iz razonode menjam rutu.

Put preko Visegrada i Trebinja je ubedljivo najbrzi i nema jako lose deonice

a pogotovo od Gacka do Trebinja, asfalt odlican duge extra brze krivine-pravi raj.

Jos samo da nema toliko policije bilo bi savrseno.

Ja Planiram Dvanestog  rano oko 5-6 da krenem za Trebinje

ovo mi je prvi veci put Kle-om pa moram da je pripremim Pozz

A 11.-og?  ;D Da idemo svi zajedno. I meni je Stromom, ne sekiraj se ;) Sutra idem na prvi cuveni servis  u Horgos :D

• U prolazu, 45 postova

A 11.-og?  ;D Da idemo svi zajedno. I meni je Stromom, ne sekiraj se ;) Sutra idem na prvi cuveni servis  u Horgos :D

Rado bi isao je 11-tog  ali radim a nema sanse da uzmem slobodan dan

mogao bi jedino da krenem posle posla oko 5h ali opet ta nocna voznja

A sto se tice puta jedijo je malo kritican deo od Foce do Gacka Preko Prevoja Cemerno

Ostalo je sve ok,, idem cesto Matorci mi zive u Trebinju ali motorom nisam isao do sad Pozz

Rado bi isao je 11-tog  ali radim a nema sanse da uzmem slobodan dan

mogao bi jedino da krenem posle posla oko 5h ali opet ta nocna voznja

A sto se tice puta jedijo je malo kritican deo od Foce do Gacka Preko Prevoja Cemerno

Ostalo je sve ok,, idem cesto Matorci mi zive u Trebinju ali motorom nisam isao do sad Pozz

Videcemo jos ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja