GoranTini 319 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kao sto kaze naslov... Prodajem svoj Kawasaki KLE 500 2007god. Presao ,sada vec 21000km. Motor je kod mene od svog petnaestog dana i od tada do danas je redovno servisiran u Kawasaki servisu Cule u NS. Registrovan je jos skoro godinu dana i zaista je perfektnom stanju. Osim ogrebotine na desnoj plastici fara koju je imao kad sam ga kupio motor nema vise nikakvih ostecenja, u prvoj boji je i zaista nema potebe za bilo kavim ulaganjem. Od opreme ima putni vizir, uticnicu 12v sva tri kofera sa originalnim nosacima. Cena je 3800e i moguca je zamena za mladji i jaci enduro, uz moju doplatu.Moj telefon je 065 8221 750 Goran. Evo i neka slicica... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne govorim sa Goranom i ne podnosimo se, ALI motor je zaista u extra stanju i znam kako održava svoj vozni park, to još nigde nisam video da ni prašina ne može da padne. Kupac će biti prezadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 338 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne govorim sa Goranom i ne podnosimo se... ;D ;D ;D hahaha....Srbija! Motor zaista izgleda perfektno. Gde li mi se dednulo onih 3800€ za ovakve situacije. Nažalost i ovaj će otići nekom drugom zadovoljnom kupcu pre nego što ja skrpim pare za sledeći motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne govorim sa Goranom i ne podnosimo se, ALI motor je zaista u extra stanju i znam kako održava svoj vozni park, to još nigde nisam video da ni prašina ne može da padne. Kupac će biti prezadovoljan. Pa ja se odavno nisam ovako nasmejao ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D " Srbijo najlepsha bajko, Srbijo oche i majko " Hvala drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi dokaz da ikao se ne podnose Komsa nije zlonameran covek i da je posten. komso veliki plus od mene. A prodavcu zelim srecu i da sto pre proda ovu lepotu od motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Komsa ne govori sa Goranom zato sto Goran nece da govori sa Komsom, inace bi Komsa rado govorio sa Goranom samo kad bi Goran hteo da govori sa Komsom !!! Sala, naravno, Komsa i ja smo extra drugari! Zamena moze samo za TDM, STROM, TRANSALP, VERSYS do 5 god starosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da je sala zar to nije ocigledno ;D ;D Ali ja se nisam salio za komsu covek je 10+ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock. Vlasniku zelim da ga sluzi kao sto je i mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...