zaludan 8907 Napisano Maj 29, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Svraćamo u Djurjdeve Stupove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Maj 29, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A zatim i u Studenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Maj 29, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje kanjonom Ibra, i mrak nas stiže kod Maglića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Maj 29, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tu stajemo da jedemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Maj 29, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na parkingu se pozdravljamo – nema više stajanja do kuće. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis i predeli,za neki dan pravimo emisuju na lokalnoj televiziji o tom kraju, naravno na dva tocka! Kad se uradi bice postavljeno na forumu putopisi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Slike su super,ali doziveti to e to je pravo ;D Moramo da nagovorimo Sreleta da mu to predje u naviku ,pa sl.godine da nas bude jos vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Maj 31, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Slike su super,ali doziveti to e to je pravo ;D Moramo da nagovorimo Sreleta da mu to predje u naviku ,pa sl.godine da nas bude jos vise... Ti prvo osposobi motor, pa onda da vidimo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Maj 31, 2010 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Ja bio jesenas motorom iz nekoliko puta. Ima ovde i putopis sa onog dela od kampa do Molitve i pogled na meandre. To stvarno ne moze da se opise ni slikom ni recju, mora da se vidi uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Ja bio jesenas motorom iz nekoliko puta. Ima ovde i putopis sa onog dela od kampa do Molitve i pogled na meandre. To stvarno ne moze da se opise ni slikom ni recju, mora da se vidi uzivo Juce si nam falio samo tako. Imali smo zelju da nadjemo mjesto odakle je super pogled na meandre, ali niko koliko znam od ucesnika skupa u Kotlini nije uspio da to nadje. Kisa nas je ubila, ali to nije razlog zbog koga nismo mogli da nadjemo put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Joooooooooj kako je dobro... ni mi nismo našli tu lokaciju odakle se vide ti meandri ... bili smo iznad kampa ... probali smo nekim putem što se račva u desno i ništa... onda smo izgubili Spaveta i tako ... ;D ;D ;D ;D ;D nego jel ima slučajno track log sa GPSa pa da vidimo da se napravi nešto (ostao sam kratak za Goliju & Pešter pa bi to da nadoknadim) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Maj 31, 2010 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidite drugi put da se javite pa necete ostati uskraceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Maj 31, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih na log... S obzirom da je i rarovan malo veci od 250 KB, evo ga na rapidshare-u http://rapidshare.com/files/393628715/Pester.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidite drugi put da se javite pa necete ostati uskraceni. Ko je mogao da pretpostavi da se neces pojaviti na Kotlini, em ti blizu em vozis GS model . A i Ruska se nije pojavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidite drugi put da se javite pa necete ostati uskraceni. Ko je mogao da pretpostavi da se neces pojaviti na Kotlini, em ti blizu em vozis GS model . A i Ruska se nije pojavio. ja sam čuo da je Ruska bio na Goliji ali nažalost moja grupa nije stigla do Golije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Maj 31, 2010 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja slabo pratim te teme kad su dogovori tako da mogu da se pojavim ili slucajno ili ako sam zvan. Drugi put PP. PRobacu nekako da nacentriram taj GPS log pa da okacim kuda sam to ja isao. Ja znam samo da ukucam adresu i da idem, mada za gore nema adrese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 15, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2010. at 0:03, zaludan je napisao: Malo kasnije, Zorana, koja je bila samnom u kolima se požalila da joj je dosadno i tražila da ona vozi. Brate, putopis odlican al ovo nisi smeo nikako da napises. Čuj, suvozacici dosadno pored tebe ... Gde si kacio slike kad su jos vidljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano Novembar 15, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, travelman je napisao: Gde si kacio slike kad su jos vidljive. Ovo je direktno uploadovano na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...