Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit 600 (2001)...gasi se u toku voznje

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Ne vozim motor cesto i desava se da se gasi na semaforu, tj. kada krecem. Ako je na sauhu radi na 2000 o/min, i tada skoro da nemam problema.

Kada ga izvezem, pustim ga jedno 5 minuta da se zagreje. Krenem posle toga i isto. Vozio sam danas posle toga jos 20 minuta i i dalje ista stvar. Pa nije valjda da mu treba toliko vremena da se zagreje. Ili bi mozda trebao da proverim karburator? Ili da ga vozim cesce :?: :D:D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
... Ili da ga vozim cesce :?: :D:D

...ili zzeshce! :twisted:

Rekao bi kombinejshn gorivo-karburatori! Probaj zaista da napunish na OMV-u i izvezi za na autoput i PUN gas! Mozzda pomogne!

Aj javi shta uradi!

• Drug član, 4374 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

kazes da ti se gasi kad krenes,ali ti spomenu da ga nisi vozio neko vreme.E sada nam lepo reci kako radi na leru kad ali bez sauga :?:

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Jesi li odradio servis i nastelovao karburatore?

Imao sam proslog leta jednu situaciju gde mi je u toku voznje trokirao i gasio se a problem je bio veoma smesan - bio se pomerio iz lezista glavni osigurac i posle namestanja i ciscenja kontakta sve je bilo OK. Vrlo verovatno se to ponavlja

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Jebemu miša, pa ti se više muèiš nego što se voziš, zar nisi imao neku apriliju, koliko se seæam?

Šta je radjeno na banditu od servisa, i ko ga je održavao? Raspitaj se pa možda nadješ rešenje problema. Može biti 300 qraca, probija kabl, sveæica, karburatori prljavi ili raštelovani, filteri, neki kontakt, osiguraè, buksna.... i da ne nabrajam.....

Bila Aprilija, ortak pao sa nje i...

Kada se ugreje radi normalno, bez problema, nema da zeza. Ne vozim ga cesto, verovatno je to, a i ja ga mazim. Mozda, sto kaze YOman ga treba malo i zesce poterati.

Servis jos nisam uradio, cekam dozvolu, a danas sam otisao samo da uradim tehnicki jer registracija istice za 2 dana Kada to zavrsim idem na redovan servis pa cemo da vidimo. Do tada se ne vozim.

P.S. Koliko mi rece Velja Bandit, vozio ga je kod Sube.

• I N S T R U K T O R, 1203 postova
  • Motocikl: R 1200 R
kazes da ti se gasi kad krenes' date='ali ti spomenu da ga nisi vozio neko vreme.E sada nam lepo reci kako radi na leru kad ali bez sauga :?:[/quote']

MARKONI , odgovori coveku, kako ti radi na leru kad postgne radnu temperaturu, a to je vec posle 5 min rada( nek bude i posle10 min, tj. onda kad ti mislis da se zagrijao).

To bi bila vec neka polazna osnova, ili prosetaj se sa motorom do N.Bgd, cisto da ga cujemo,( verovatno je neka glupost ).Javi se ili meni ili Igoru na 064-110-80-54, pa kad si tu tek na minut da cujemo motor. Pozdrav !

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc
Bila Aprilija' date=' ortak pao sa nje i...

Kada se ugreje radi normalno, bez problema, nema da zeza. Ne vozim ga cesto, verovatno je to, a i ja ga mazim. Mozda, sto kaze YOman ga treba malo i zesce poterati.

Servis jos nisam uradio, cekam dozvolu, a danas sam otisao samo da uradim tehnicki jer registracija istice za 2 dana Kada to zavrsim idem na redovan servis pa cemo da vidimo. Do tada se ne vozim.

P.S. Koliko mi rece Velja Bandit, vozio ga je kod Sube.[/quote']

Ma nije to ništa strašno. Kad se ugeje, ako možeš da ga spustiš na 600-700 obrtaja, i ako ravnomerno radi, onda je ok.

A prièe da li ga voziš ili ga maziš nemaju veze sa životom, motor mora da lepo radi kako god da ga tretiraš ako je sa njim sve u redu.

Kada postigne radnu temperaturu onda je ok, ravnomerno radi. Radi na oko 1000 o/min bez sauha.

Juce sam ga upalio prvi put posle 3 nedelje i prvih 20 minuta me je zezao. Kako stanem na semafor tako se ugasi. Kasnije u toku dana se normalizovalo stanje. Upalim, sacekam 2 - 3 minute i krenem.

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Marcony odradi servis sto pre posto je vec bilo vreme kad si ga pazario od mene. Ipak je mnogo 10.000 km na nasem losem benzinu, sigurno se malo rastelovao!

pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja