Lazasuzuki 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan 130 140. ja idem 110 120 bez problema ali mi je kratak put pa i ja sam vozio ovo moje 120 u petoj i bio je negde skoro na 9000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan tačno i meni toliko, u petoj na 9 120. ali meni ide preko 10 u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan tačno i meni toliko, u petoj na 9 120. ali meni ide preko 10 u vožnji meni nece nikako ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e sad se hvalite moj mz ide samo 155km/h na 52oo a u mestu vrti i preko 8ooo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sad se hvalite moj mz ide samo 155km/h na 52oo a u mestu vrti i preko 8ooo ;D ;D :o :o :o :o :o :o :o :o :o woooooowwwwww ;D ;D ;D ;D :D pa ti si od sad moj idol ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxxaxaaaaa.... :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Problem i nije tako tesko resiti. Odes do prvog firmopisca, i napravi ti novu podlogu za cajger obrtomera, ali ga ne izbazdari do 12k obrtaja, vec do barem 20k. I onda se Qur... kako ti makina prima obrtaje. ETO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 31, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cekiraj ventil, skini i ocisti, ocisti lagano i kanal u kom klizi, pazi da nesto ne izlomis!!! Zavrni mu Denso Iridijum svecicu i ima da se vrti 11000 ko od sale ako je sve resto ispravno i nastelovano!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje na 11000 rpm, i ici ce barem 238 na sat, i to trecom... xexexexexexexex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da, možda je i do svićice, koja ti je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan svecica je neka NGK.pogledacu kasnije tacno koja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba da piše b10eg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni pise B8eg.znaci nije odgovarajuca svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan da bi video dal je do svećice stavi običnu super bosnu, sam njom hoće do 12, pošto je jeftinija od originalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,probacu to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 1, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje na 11000 rpm, i ici ce barem 238 na sat, i to trecom... xexexexexexexex Aj ne loopaj i neofuj temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 1, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan meni pise B8eg.znaci nije odgovarajuca svecica ...sa B8EG se nece vrtreti sigurno,tu svecicu koristi Free od 50ccm, kupi lepo 10ku pa onda probaj! Kod mene se bolje pokazala Denso Iridijum, ne znam sad oznaku al cu ti javiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni pise B8eg.znaci nije odgovarajuca svecica ...sa B8EG se nece vrtreti sigurno,tu svecicu koristi Free od 50ccm, kupi lepo 10ku pa onda probaj! Kod mene se bolje pokazala Denso Iridijum, ne znam sad oznaku al cu ti javiti! ok.hvala ti.sutra idem da kupim novu svecicu pa javljam sta je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 10, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan @zextreme fre koristi br9es sta bi sa pegasom, cekamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovde kod mene nigde nema da se kupi originalna svecica za njega pa sam je narucio u jednoj prodavnici i jos cekam da stigne.jel je za njega svecica sa kratkim navojem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa dugim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sam negde na ovom forumu da je neko napisao da se ide svecica sa kratkim navojem ali ne mogu da se setim gde sam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je sa dugim. ngk b10eg. idi na ngk sajt i ukucaš koji ti je motor i izbaci ti koja svećica treba, i sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Дечаци , хајде да се и ја накачим ,Зекстрим је тренутно на пропутовању са Пегасом, и тренутно је близу БГДа . па није у могучности да вам куцне. Добре је и већица NGK BR10EIX 6801 IRIDIUM IX, и морам признати да мали зврк иде млооого боље са истом , Увозник је Mass kompani doo Beograd 011/278 1 740; 011/178 1 695; 063 /106 7 400 мада их има и у Крагујевцу у Лазаревићу где је и ова купљена али немам број . Надам се да ће вредети моје куцкање, поззз.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...